«Ο Πογιέτ είχε θέματα συμπεριφοράς και στην Αγγλία»

«Ο Πογιέτ είχε θέματα συμπεριφοράς και στην Αγγλία»

Δήμος Μπουλούκος
«Ο Πογιέτ είχε θέματα συμπεριφοράς και στην Αγγλία»

bet365

Ο Αγγλος δημοσιογράφος Iain Liddle μιλά στο gazzetta.gr για τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ, αλλά και τα προβλήματα που δημιουργούσε κατά καιρούς!

Ο Γκουστάβο Πογιέτ άναψε φωτιές στην ΑΕΚ ανακοινώνοντας ξαφνικά ότι θα φύγει από την ομάδα, χωρίς να έχει ενημερώσει κανέναν.

Το gazzetta.gr έψαξε για τον Ουρουγουανό τεχνικό και μίλησε με τον Iain Liddle που έχει εργαστεί σε αρκετές αγγλικές εφημερίδες, ενώ για τρεις σεζόν ήταν υπεύθυνος Τύπου της Τσάρλτον και γνωρίζει πολύ καλά τα πεπραγμένα του στην Αγγλία.

Τα όσα μας είπε, δεν ήταν τόσο κολακευτικά για τον Πογιέτ. «Δεν τον συνοδεύει ιδιαίτερα καλή φήμη από πλευράς χαρακτήρα. Οι περισσότεροι που τον γνωρίζουν δεν λένε τα καλύτερα γι’ αυτόν, για θέματα στάσης και συμπεριφοράς…»

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Αρσεναλ - Γουέστ Μπρομ.

Μπορείτε να μας πείτε ένα παράδειγμα;

«Όταν ήταν προπονητής στην Μπράιτον, η ομάδα του γνώρισε την ήττα στα πλέι οφ από την Κρίσταλ Πάλας. Μετά τον αγώνα, όλοι οι παίκτες του δημιούργησαν πρωτοφανείς ζημιές στα αποδυτήρια της Μπράιτον. Δεν τα άφησαν απλώς ακατάστατα, αλλά τα έσπασαν, δημιουργώντας μεγάλο θέμα για την ομάδα. Τελικά το διοικητικό συμβούλιο ψάχνοντας το θέμα κατηγόρησε τον Πογιέτ, ότι τους ενθάρρυνε να το κάνουν ή τουλάχιστον δεν έκανε τίποτα για να τους σταματήσει, με αποτέλεσμα να απολυθεί μετά από λίγες ημέρες.»

Θυμάστε κάποιο άλλο περιστατικό που έβγαλε αρνητική εικόνα;

«Και στην Τσάρλτον δημιούργησε θέμα, παρότι δεν είχε δουλέψει ποτέ εκεί, απλώς έπαιζε ο γιος του και είχε συχνές παρεμβάσεις στη διοίκηση για διάφορα θέματα, αλλά και για το συμβόλαιο του γιου του…»

Και στη Σάντερλαντ απ' ότι γνωρίζουμε, δημιούργησε προστριβές...

«Είχε αρκετές κόντρες με τη διοίκηση και αυτός ήταν ένας από τους λόγους, από όσο ξέρω, που τελείωσε η συνεργασία τους. Αλλά τα είχε βάλει και με τους οπαδούς της Σάντερλαντ, με αποτέλεσμα να μην είναι ιδιαίτερα αγαπητός.»

Από πλευράς προπονητικής ποια είναι η άποψη σας;

«Η φήμη που τον ακολουθεί σε αυτό τον τομέα είναι καλή. Δουλεύει συστηματικά με τις ομάδες του και γενικώς φτιάχνει ποδοσφαιρικά σύνολα που παίζουν καλό ποδόσφαιρο, με εντυπωσιακές εμφανίσεις. »

Γιατί πιστεύετε ότι έφυγε από την ΑΕΚ;

«Όπως σας είπα και πριν έχει δημιουργήσει καλό όνομα στην Αγγλία για τη δουλειά που κάνει στις ομάδες που εργάζεται. Αν θέλετε την άποψη μου, μάλλον έχει συμφωνήσει να επιστρέψει και απλώς δεν το λέει. Οι πληροφορίες λένε, ότι τον θέλει η Αστον Βίλα. Αλλωστε πιστεύω ότι ο σκοπός του είναι το αγγλικό ποδόσφαιρο και η Πρέμιερ Λιγκ, για αυτό και μας έκανε εντύπωση όταν ήρθε στην Ελλάδα…»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα