Ξεκίνησε η προπονητολογία στην ΑΕΚ

Ξεκίνησε η προπονητολογία στην ΑΕΚ

Ξεκίνησε η προπονητολογία στην ΑΕΚ

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ και ήδη στην Ένωση ξεκίνησε η προπονητολογία με τα πρώτα ονόματα να έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.  

Η ΑΕΚ αποφάσισε να τερματίσει την συνεργασία της με τον Γκουστάβο Πογιέτ με τον Στέλιο Μανωλά να αναλαμβάνει για το υπόλοιπο της σεζόν. Παρόλα αυτά ήδη ξεκίνησαν να γράφονται τα πρώτα πιθανά ονόματα ενόψει της νέας σεζόν.

Το πρώτο όνομα που ακούστηκε, πριν ακόμα ο Πογιέτ αποτελέσει παρελθόν ήταν του Τιμούρ Κετσπάγια με δημοσιεύματα στην Κύπρο να αναφέρουν ότι το όνομα του είναι στην λίστα της ΑΕΚ σε περίπτωση που ο Ουρουγουανός δεν ανανέωνε το συμβόλαιό του, ενώ μετά την χθεσινή εξέλιξη νέο δημοσίευμα στην Μεγαλόνησο επανέφερε το όνομα του Γεωργιανού τεχνικού.

Εκτός από τον Κετσπάγια υπάρχουν άλλα δύο ονόματα που έκαναν την εμφάνισή τους ενόψει της νέας σεζόν. Ο λόγος για τον Ροδόλφο Αρουαμπαρένα ο οποίος αποχώρησε από την Μπόκα Τζούνιορς και αρέσει στους ιθύνοντες της Ένωσης.

Τέλος, το τρίτο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Μίτσελ, ο οποίος είναι ένας από τους προπονητές που αρέσει στον Δημήτρη Μελισσανίδη με την ΑΕΚ μάλιστα να είχε ψαχτεί για την περίπτωσή του στην προ-Πογιέτ εποχή.

Best of internet