Déjà vu από... την ανάποδη για Πογιέτ (vid)

Déjà vu από... την ανάποδη για Πογιέτ (vid)

Gazzetta team
Déjà vu από... την ανάποδη για Πογιέτ (vid)

bet365

Η διακοπή της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Πογιέτ ήρθε αιφνιδίως, ωστόσο αυτό δεν είναι το πρώτο επεισοδιακό διαζύγιο του Ουρουγουανού με ομάδα, μιας και το 2013 είχε ειδοποιηθεί εν μέσω τηλεοπτικής του παρουσίας πως απολύθηκε από την Μπράιτον.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ ανακοίνωσε ξαφνικά την απόφαση του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ στο τέλος της σεζόν, με τις εξελίξεις να τρέχουν με καταιγιστικό ρυθμό και τον Ουρουγουανό να απομακρύνεται με συνοπτικές διαδικασίες από τον πάγκο των «κιτρινόμαυρων».

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη επεισοδιακή αποχώρηση του Ουρουγουανού στην προπονητική του καριέρα, καθώς το 2013, ενώ βρισκόταν στο στούντιο του BBC, σχολιάζοντας την αναμέτρηση της Ισπανίας με την Νιγηρία για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, πληροφορήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα από τον παρουσιαστή πως αποτελεί παρελθόν από την Μπράιτον.

Στις οθόνες του στούντιο εμφανίστηκε η επίσημη ανακοίνωση των «Γλάρων», η οποία έφτασε στα χέρια του Πογιέτ με δύο ώρες καθυστέρηση, με τον Ουρουγουανό να διατηρεί πάντως την ψυχραιμία του.

Βέβαια στην περίπτωση αυτή η Μπράιτον είχε αιφνιδιάσει τον Πογιέτ, σε αντίθεση με τα όσα συνέβησαν πριν από μερικές ώρες, όπου η δική του ανακοίνωση δρομολόγησε τις εξελίξεις και έφερε το διαζύγιο του με την ΑΕΚ.

Θυμηθείτε το βίντεο με την αμήχανη στιγμή που ο Πογιέτ πληροφορείται πως απολύθηκε από την Μπράιτον:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα