Από Μαϊο εξετάζει τις άλλες επιλογές του ο Φουστέρ

Από Μαϊο εξετάζει τις άλλες επιλογές του ο Φουστέρ

Δημήτρης Τομαράς
Από Μαϊο εξετάζει τις άλλες επιλογές του ο Φουστέρ

bet365

Από τα τέλη Μαϊου και μετά ο Νταβίντ Φουστέρ θα αρχίζει να εξετάζει τις επόμενες επιλογές του για τον πιθανότατα τελευταίο χρόνο της καριέρας του.

Αυτήν την στιγμή ο Ισπανός συνεχίζει να έχει ως προτεραιότητά του τον Ολυμπιακό. Θέλει όσο τίποτε άλλο να μείνει στο Λιμάνι. Εφόσον όμως δεν τα βρουν οι δύο πλευρές μέσα στον ερχόμενο μήνα (σ.σ. είναι πάντα μία πιθανότητα) αναγκαστικά η πλευρά του Νταβίντ Φουστέρ θα αρχίζει να... τσεκάρει τις άλλες επιλογές της για την επόμενη σεζόν. Μία χρονιά που πιθανώς θα είναι η τελευταία της καριέρας του. Το πλέον ιδανικό φυσικά για εκείνον θα ήταν να γίνει ένα ακόμα deal με τον πειραϊκό σύλλογο. Για τον Φουστέρ υπάρχει ενδιαφέρον από Ισπανία, Ελλάδα αλλά και MLS.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα