Eπιβεβαίωση από την ΑΕΚ για Πογιέτ!

Eπιβεβαίωση από την ΑΕΚ για Πογιέτ!

Γιώργος Τσακίρης
Eπιβεβαίωση από την ΑΕΚ για Πογιέτ!

bet365

Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του gazzetta.gr, αναφέροντας σε ανακοίνωσή της ότι ενημερώθηκε απ' τον Πογιέτ για την απόφασή του και πως: «όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Ο Πογιέτ με δήλωσή του στο gazzetta.gr ξεκαθάρισε πως το καλοκαίρι αποφάσισε να αποχωρήσει από τον πάγκο της Ένωσης, ενώ στο ρεπορτάζ που ακολούθησε το gazzetta σας ενημέρωσε για την επιστολή που έστειλε στον Μελισσανίδη και για την πρόθεση της διοίκησης να δώσει άμεσα λύση στο θέμα του προπονητή.

Λίγο αργότερα, η Ένωση με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώθηκε σήμερα για την οριστική απόφαση του προπονητή Γκουστάβο Πογιέτ να μην συνεχίσει στην ομάδα μας, μετά το καλοκαίρι. Για την ΑΕΚ αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι ο κρίσιμος αυριανός ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Oλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά τον αγώνα.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα