«Φεύγω το καλοκαίρι απ' την ΑΕΚ»!

ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΠΟΓΙΕΤ

«Φεύγω το καλοκαίρι απ' την ΑΕΚ»!

Ο Γκουστάβο Πογιέτ μιλώντας στο gazzetta.gr ξεκαθάρισε ότι το καλοκαίρι, όταν δηλαδή ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ!

 «Φεύγω το καλοκαίρι απ' την ΑΕΚ»!

Είναι πλέον γεγονός, επιβεβαιωμένο και από τον ίδιο τον Ουρουγουανό προπονητή: Ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και το καλοκαίρι που θα τελειώσει το συμβόλαιό του θα αναζητήσει το μέλλον του αλλού.

Το gazzetta.gr, αμέσως μόλις διέρρευσε η πληροφορία περί οριστικής απόφασης του τεχνικού της Ένωσης, επικοινώνησε μαζί του και εκείνος το επιβεβαίωσε: «Ναι, είναι αλήθεια. Το καλοκαίρι θα φύγω από την ομάδα. Δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να πούμε περισσότερα, θα έχουμε το χρόνο στο μέλλον να το κάνουμε».

Ο ατζέντης του Ουρουγουανού είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη την Δευτέρα (18/4), αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Νωρίτερα, η εταιρεία manager που τον εκπροσωπεί, μοίρασε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να πληροφορήσω τους οπαδούς της ΑΕΚ ότι θα φύγω από τον σύλλογό σας όταν λήξει το συμβόλαιό μου το καλοκαίρι. Μετά τη χθεσινή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου και του μάνατζέρ μου και αφού διάβασα παραπλανητικά ρεπορτάζ στον σημερινό Τύπο για τη συνάντηση, κάθισα με τους βοηθούς και όλη την προπονητική μου ομάδα και ανέλυσα «γιατί έγινε η συνάντηση» και «τι ειπώθηκε σε αυτήν» και αποφάσισα ότι θα φύγω το καλοκαίρι ενάντια στην ξεκάθαρα αρχική μου επιθυμία και πρόθεση να μείνω στην ΑΕΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για ό,τι έκαναν μέχρι τώρα, για τους οπαδούς μας, τον σύλλογο, την προπονητική μου ομάδα και για εμένα και να τους ζητήσω μια τελευταία προσπάθεια για να κάνουμε τους οπαδούς της ΑΕΚ περήφανους για την αγαπημένη τους ομάδα. Πέρασα υπέροχα στην Ελλάδα, ο κόσμος ήταν πολύ θερμός μαζί μου, με την οικογένειά μου και με εμένα και δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς είναι η ζωή εδώ σε αυτή την πανέμορφη χώρα. Σας ευχαριστώ ξανά όλους και ας ευχαριστηθούμε τα τελευταία παιχνίδια μαζί».

 

Best of internet