Αναβάλλεται το φιλικό του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι

Αναβάλλεται το φιλικό του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι

Αναβάλλεται το φιλικό του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι

bet365

Τα σερβικά media μεταδίδουν με σιγουριά πως το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι δεν θα γίνει στις 4 Μαϊου λόγω Κυπέλλου. Προσπάθεια για άλλη ημερομηνία.

Όπως αναφέρεται αρχικά ήταν να γίνει αλλαγή ημερομηνίας. Από την στιγμή όμως που στις 7 Μαϊου υπάρχει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας και το ματς με τις δύο ομάδες είχε... φιξαριστεί για τις 4 του ίδιου μήνα αυτό σημαίνει αναβολή. Τα σερβικά Μέσα μεταφέρουν με σιγουριά πως το Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός στο Βελιγράδι θα ματαιωθεί δεδομένα ως προς την εκείνη την ημέρα. Εξαιτίας των πολύ καλών σχέσεων των δύο ομάδων θα καταβληθεί προσπάθεια να βρουν άλλη ημερομηνία για να γίνει το ματς αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα