Πρώτα το Κύπελλο και μετά οι εισηγήσεις του Μάρκο Σίλβα!

Πρώτα το Κύπελλο και μετά οι εισηγήσεις του Μάρκο Σίλβα!

Πρώτα το Κύπελλο και μετά οι εισηγήσεις του Μάρκο Σίλβα!

bet365

Αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό περιμένουν τις εισηγήσεις του Μάρκο Σίλβα. Το gazzetta.gr καταγράφει τα δεδομένα αυτή τη στιγμή με τα ονόματα που είναι στον... αέρα το μέλλον τους, τι γίνεται με τους δανεικούς.

Οι παίκτες που διαθέτει ο Ολυμπιακός είναι υψηλού επιπέδου και όπως είναι απολύτως φυσιολογικό αρκετοί σύλλογοι και σκάουτ έχουν τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους.

Με το πρωτάθλημα να έχει τελειώσει και ακόμη τα πανηγύρια για την κατάκτηση του 43ου τίτλου των πρωταθλητών στο θεσμό να μην έχουν κατευνάσει, στο Λιμάνι στοχεύουν σε ακόμη ένα τρόπαιο, ενώ ουκ ολίγα ονόματα «ερυθρόλευκων» παρελαύνουν από διάφορα δημοσιεύματα.

Φυσικά, αυτό που προέχει τούτη τη στιγμή είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν με το δεύτερο σερί νταμπλ.

«Θα είναι η τελευταία χρονιά για κάποιους παίκτες με την ερυθρόλευκη φανέλα»; Αυτό το ερώτημα «ταλαιπωρεί» τον κόσμο του Ολυμπιακού και θα συνεχίσει να τους παιδεύει για λίγο ακόμη.

Και αυτό διότι, οι διοικούντες τον Ολυμπιακοί περιμένουν τις εισηγήσεις του Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως πέρυσι, έτσι και φέτος θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τις οποίες προσθαφαιρέσεις γίνουν στο ρόστερ.

Πέρα από τους παίκτες που θα αποφασιστεί να γίνει ή να μην γίνει ανανέωση συμβολαίου τους, ο Σίλβα θα παραδώσει και μια λίστα παικτών που επιθυμεί, ενώ θα πρέπει να αποφασίσει ποιοι είναι οι δανεικοί στους οποίους θέλει να δώσει ή να μην δώσει ευκαιρία στην καλοκαιρινή προετοιμασία και κατ' επέκταση στη νέα σεζόν.

Όπως είναι απολύτως λογικό ήδη έχει γίνει μια προεργασία, αλλά ειλημμένες αποφάσεις δεν έχουν παρθεί.

Οι παίκτες που ακούν και διαβάζουν τα ονόματά τους να φεύγουν είναι λίγο - πολύ τα ίδια με τα περσινά που "πήραν μεταγραφή".

Πρώτος απ' όλους ο Ρομπέρτο φέρεται να έχει ζητήσει και από τον Ολυμπιακό την βοήθειά του ώστε να βρει ομάδα. Όπως διαβάσαμε, ο Αγκιλάρ ενημέρωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Αγγλία και Ισπανία για τον πελάτη του (όπως και για τον Μποτία), αλλά παράλληλα είπε ότι προτεραιότητά του είναι να μείνει στο Λιμάνι. Αυτό το ενδεχόμενο έρχεται σε σύγκρουση με όσα ακούμε τόσο καιρό.

Ο Μαζουακού, γράφεται ότι είναι στη λίστα του Λεάντρο Ζαρντίμ. Το όνομά του έχει «παίξει» ουκ ολίγες φορές για τη Σάντερλαντ, αλλά από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο, ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θα αποφασίσει για το τι θα γίνει με την περίπτωσή του. Αν έρθει μια πρόταση που ικανοποιεί το σύλλογο, αλλά και δίνει την προοπτική εξέλιξης του παίκτη, ποιος θα μπορούσε να πει «όχι»;

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι ένας παίκτης που ανεβάζει συνεχώς τις μετοχές του και δεδομένα, μετά το Γενάρη, που υπήρξε έμπρακτο ενδιαφέρον από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα τον δούμε να «παίζει» σε διάφορα ρεπορτάζ. Ο ίδιος, πάντως, ξεκαθάρισε ότι στο μυαλό του έχει μόνο τον Ολυμπιακό.

Ο Λεάντρο Σαλίνο, είδαμε ότι έχει πρόταση από την Μπούρσασπορ, αλλά περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό και μετά θα αποφασίσει. Ο ίδιος θέλει να μείνει στο Λιμάνι, αλλά ακόμη δεν κάνει σχετική κουβέντα με τη διοίκηση. Όπως είπαμε εξάλλου, αυτό λογικά θα γίνει μετά το Κύπελλο. Το ότι πιάνει θέση ξένου, πάντως, δεν είναι στα... συν του.

Όσο για τον Ερνάνι, μιλώντας στο gazzetta.gr από τη μεικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης» μετά το ματς με τον Πανθρακικό δήλωσε «ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό». Όσο για το τι θα γίνει στο μέλλον; Θα δούμε το κατά πόσο είναι σε θέση να του δώσει άλλη μια ευκαιρία ο Μάρκο Σίλβα. Πάντως, η αίσθησή μας είναι ότι αν τον θέλουν οι «ερυθρόλευκοι», ο ίδιος δεν θα έχει πρόβλημα να μείνει, τουλάχιστον, άλλη μία σεζόν.

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο από την άλλη, γράφτηκε ότι τον θέλουν στην ομάδα να παραμείνει. Η αλήθεια είναι και ποιος δεν θα ήθελε μια τέτοια προσωπικότητα στην ομάδα της ακόμη και στα... 40; Είναι ένα θέμα που είναι στον αέρα και η άποψη του Σίλβα θα παίξει καθοριστικό ρόλο και εδώ, ενώ ο Τσόρι έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο.

Για το τέλος έχουμε αφήσει τον Φουστέρ. Μιλάμε για τον πιστό, καλό στρατιώτη Νταβίντ, ο οποίος έχει στην καρδιά και στο μυαλό του μόνο τον Ολυμπιακό. Και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας του θα ήθελε να υπηρετεί την ομάδα με την οποία έχει κατακτήσει τα πάντα από το 2010. Αν κρίνει ο προπονητής ότι τον χρειάζεται, δεν θα χρειαστεί πολλή ώρα στο ραντεβού για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Δανεικοί αυτή τη στιγμή έχουν δοθεί οι: Μανιάτης, Γιαννιώτας, Μπέρτος, Γούτας, Μπεν, Τζανδάρης, Νίκολας Μαρτίνες, Αυλωνίτης, Καραμάνος, Ολαϊτάν, Βέργος, Γιαννιώτης, Στρένζος, Γιάνκοβιτς, Στσέποβιτς, Τζανακάκης. Όπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό, μιλάμε για παίκτες που δεν θα έχουν όλοι ρόλο στην ομάδα.

Καλό είναι πέρα από την απλή καταγραφή των γεγονότων ως έχουν αυτή τη στιγμή να περιμένουμε πρώτα απ' όλα να τελειώσει το Κύπελλο και μετά να δούμε τις εισηγήσεις του Σίλβα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα