ΠΑΟΚ: Πιέσεις πριν από την τελική απόφαση του Σαββίδη

ΠΑΟΚ: Πιέσεις πριν από την τελική απόφαση του Σαββίδη

bet365

Ο ΠΑΟΚ δέχεται πιέσεις και ο Ιβάν Σαββίδης σταθμίζει τα υπέρ και τα κατά, πριν πάρει την τελική απόφασή του για τη ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό…

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έρχεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη –ενόψει της αυριανής μεγάλης γιορτής του Συλλόγου για τα 90 χρόνια – και αναμένεται στο διάστημα της παραμονής του να πάρει την τελική απόφαση, αναφορικά με την συμμετοχή ή όχι της πρώτης ομάδας στη ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας αναμένεται να ενημερωθεί από τα στελέχη της ΠΑΕ, για τα συν και τα πλην του όλου θέματος, καθώς έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα ασκούνται πιέσεις προς τον ΠΑΟΚ προκειμένου να αλλάξει απόφαση ο κ. Σαββίδης και να κατέβει ο Δικέφαλος με την πρώτη ομάδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μέχρι στιγμής ισχύει η αρχική τοποθέτηση του μεγαλομετόχου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, μετά το τέλος του επεισοδιακού πρώτου ημιτελικού, για μη παρουσία της πρώτης ομάδας σε περίπτωση που σφυρίξει Έλληνας διαιτητής ή στην καλύτερη η σκέψη για να αγωνιστεί ο Δικέφαλος με ποδοσφαιριστές από την Κ20 και την Κ17, που έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο, προκειμένου να μην τιμωρηθεί η ομάδα με αφαίρεση τριών βαθμών από το νέο πρωτάθλημα.

Ο Ιβάν Σαββίδης, αφού πρώτα ενημερωθεί και σταθμίσει τα υπέρ και τα κατά γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, θα πάρει και την τελική απόφασή του.

Ας μην ξεχνάμε, ότι υπάρχουν αρκετά παράπλευρα θέματα, που παραμένουν ανοικτά, ίσως λοιπόν η απόφαση του ΠΑΟΚ να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη τους…

Επέστρεψε ο Μίχελ και ενημερώνει

Στο μεταξύ ο Λούμπος Μίχελ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, μετά από τα διάφορα ταξίδια και επαφές που είχε την περασμένη εβδομάδα στο εξωτερικό, προκειμένου να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της νέας περιόδου.

Ο Σλοβάκος πρόεδρος του Δικεφάλου θα ενημερώσει τον μεγαλομέτοχο για τις κινήσεις του και τις επαφές του αν και ο τελευταίος θέλει να περιμένει το φινάλε και των πλέι οφ για «να ανάψει το πράσινο φως» αναφορικά με το μπάτζετ της νέας χρονιάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα