Φιλικό με Πανιώνιο ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Φιλικό με Πανιώνιο ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παίξει φιλικό με τον Πανιώνιο την Παρασκευή (22/4), ώστε ο Σίλβα να κρατήσει στην... τσίτα τους παίκτες του ενόψει ΠΑΟΚ.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να κατακτά τον 43ο τίτλο στην ιστορία του. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 2ήμερο ρεπό και αύριο επιστρέφουν στις προπονήσεις, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, το οποίο είναι προγραμματισμένο να γίνει τη Μεγάλη Τετάρτη.

Πάντως, όπως αναφέρει ο «Γαύρος», θα γίνει την Παρασκευή (22/4) φιλικό με τον Πανιώνιο στο Ρέντη. Ο Σίλβα επιθυμεί να κρατήσει τους παίκτες του στην... τσίτα, μιας και το τελευταίο ματς μέχρι αυτό με το «δικέφαλο του Βορρά» είναι αυτό με την Καλλονή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα