Επιστρέφουν Κομπανί και Στέρλινγκ με Νιούκαστλ

Επιστρέφουν Κομπανί και Στέρλινγκ με Νιούκαστλ

Gazzetta team
Επιστρέφουν Κομπανί και Στέρλινγκ με Νιούκαστλ

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται για την επίσκεψή της στο St. Jame’s Park, με τον Μάνουελ Πελεγκρίνι να βλέπει του Κομπανί και Στέρλινγκ να επιστρέφουν απο τους τραυματισμούς τους και να βρίσκονται στη διάθεση του.

Ευχάριστα είναι τα νέα στο στρατόπεδο της Σίτι, καθώς Βενσάντ Κομπανί και Ραχίμ Στέρλινγκ ξεπέρασαν τους τραυματισμούς και βρίσκονται ξανά στη διάθεση του Μάνουελ Πελεγκρίνι.

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά το εντυπωσιακό «διπλό» στο Stamford Bridge ετοιμάζεται για το εξ΄ αναβολής παιχνίδι της Τρίτης (19/4) απέναντι στη Νιούκαστλ, θέλοντας να μειώσει την διαφορά της από την κορυφή και oι «Πολίτες» μπορούν να υπολογίζουν πια τόσο για την αναμέτρηση στο St Jame’s Park, όσο και για τα ακόμα πιο σημαντικά ματς απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, στις υπηρεσίες του Βέλγου κεντρικού αμυντικού και του νεαρού Άγγλου εξτρέμ τους.

Ο Κομπανί είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στις 15 Μαρτίου στο παιχνίδι στο Κιέβο απέναντι στην Ντινάμο για τη φάση των «16» του Champions League και είχε αποχωρήσει μόλις στο 7ο λεπτό με πρόβλημα στο γόνατο, ενώ ο Στέρλινγκ είχε τραυματιστεί λίγες ημέρες αργότερα στο ντέρμπι με αντίπαλο τη Γιουνάιτεντ.

Αμφότεροι θα βρίσκονται στην αποστολή της Σίτι για το ματς με τη Νιούκαστλ και αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής, ενώ εκτός θα παραμείνουν τόσο ο Σίλβα, όσο και ο Νασρί που αποκόμισε ένα μικροτραυματισμό στον αστράγαλο από τον αγώνα με την Τσέλσι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα