Μαγέφσκι, ο παίκτης-κλειδί της Βέροιας

Μαγέφσκι, ο παίκτης-κλειδί της Βέροιας

Νίκος Τσιώκος
Μαγέφσκι, ο παίκτης-κλειδί της Βέροιας

bet365

Ο Ράντοσλαβ Μαγέφσκι πήγε στη Βέροια με καλό βιογραφικό και αποτέλεσε τον παίκτη-κλειδί της «βασίλισσας του Βορρά», κάτι που φάνηκε και στην Τρίπολη.

«Πάω εγώ καλά, πάει και η ομάδα. Δεν πάω εγώ καλά, δεν πάει η ομάδα», είχε πει ο Ράντοσλαβ Μαγέφσκι σε συνέντευξή του στο gazzetta.gr προς το τέλος του πρώτου γύρου, μετά την πρώτη εντός έδρας νίκη της Βέροιας στη σεζόν. Η ερώτηση αφορούσε τα στοιχεία που πρόσθεσε ο ίδιος στη «βασίλισσα του Βορρά», ώστε να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστική του συλλόγου της Ημαθίας, για να απαντήσει ότι σε αυτό... ευθύνεται το γεγονός ότι έπαιξε έξι χρόνια στην Αγγλία και είναι... σκληρός παίκτης.

Μάλιστα, όπως φάνηκε και στην Τρίπολη, ο Πολωνός ήταν ο παίκτης-κλειδί της Βέροιας στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε. Ο 29χρονος επιθετικός μέσος ήταν ο καλύτερος του αγωνιστικού χώρου στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Αστέρα και μαζί του η Βέροια έκανε καλή εμφάνιση, ενώ από τα δικά του πόδια δημιουργήθηκε το πρώτο γκολ, κι ας ήταν από στημένη φάση.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Στόουκ - Τότεναμ.

Στο δεύτερο μέρος έριξε αισθητά την απόδοσή του και οι Ημαθιώτες δεν απείλησαν ιδιαίτερα τους Αρκάδες, με αποτέλεσμα να ηττηθούν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Θα πει κανείς, βέβαια, ότι σε 29 ματς στη Σούπερ Λίγκα θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα από 2 γκολ και 4 ασίστ (μέτρησε και 2 τέρματα σε 4 παιχνίδια στο Κύπελλο) και δεν έχει άδικο, αφού είχε 57 τελικές στο πρωτάθλημα, ενώ τρεις φορές στάθηκε άτυχος σημαδεύοντας το δοκάρι.

Ωστόσο, έχει βοηθήσει σε πολλά ματς σε άλλους τομείς, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που πέρα από το μακρινό σουτ έχει τρεξίματα και βοηθάει πολύ στην πίεση ψηλά (60 κλεψίματα), όπως σας είχαμε παρουσιάσει και σε προηγούμενο τεύχος του Match Review.

Έτσι, ο Μαγέφσκι, ο οποίος αποκτήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι, εξελίχθηκε μέσα σε λίγους μήνες σε ένα σημαντικό... γρανάζι για τη Βέροια και οι άνθρωποι της ΠΑΕ μάλλον θα πρέπει να «χτίσουν» με βάση αυτόν την ομάδα που θέλουν για τη νέα σεζόν, ώστε να έρθει το κάτι παραπάνω, που δεν πέτυχε ούτε φέτος η ομάδα της Ημαθίας.

Κάτι που, ωστόσο, οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, όπως η δεύτερη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος (μαζί με την Καλλονή) με 19 τέρματα και η κακή επίδοση εντός έδρας 2 νίκες, 6 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα