«Βούλωσε το, παίζεις χαρτιά μέχρι τις 2 το βράδυ»

«Βούλωσε το, παίζεις χαρτιά μέχρι τις 2 το βράδυ»

«Βούλωσε το, παίζεις χαρτιά μέχρι τις 2 το βράδυ»

bet365

Οι Ιταλοί αναφέρουν όσα ειπώθηκαν ανάμεσα σε Λουτσιάνο Σπαλέτι και Φραντσέσκο Τότι στα αποδυτήρια του Atleti Azzurri d' Italia, μετά το Αταλάντα-Ρόμα 3-3.

Από το απόγευμα της Κυριακής έγινε γνωστό ότι ο προπονητής και ο αρχηγός είχαν σοβαρό επεισόδιο στα αποδυτήρια, παρουσία πολλών άλλων και υπήρξαν φήμες που τους ήθελαν ακόμη και να ήρθαν στα χέρια. Αυτό διαψεύστηκε στη συνέχεια αλλά τα ΜΜΕ δίνουν συνέχεια, αναφέροντας όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια. Εκεί, όπου ο Σπαλέτι μπήκε οργισμένος για την συμπεριφορά των παικτών του, οι οποίοι προηγήθηκαν με 0-2 και στο τέλος έμειναν και... ευχαριστημένοι επειδή δεν έχασαν κιόλας.

«Είναι δέκα χρόνια τώρα που κάνετε αυτές τις μαλακίες, οι οποίες ξεκινάνε από συγκεκριμένες κλίκες» ήταν η ατάκα του Σπαλέτι, σύμφωνα τις Gazzetta dello Sport και Corriere dello Sport, η οποία έφερε την αντίδραση του Τότι. Ο Capitano φέρεται να απάντησε με άσχημο τρόπο στον προπονητή και αυτός φόρτωσε κι άλλο, απαντώντας: «Εσύ βούλωσε το γιατί πας από δωμάτιο σε δωμάτιο για να παίζεις χαρτιά ως τις 2 το βράδυ. Τα ίδια και τα ίδια και στο τέλος δεν νικάτε ποτέ»!

Λίγη ώρα μετά, στις καθιερωμένες δηλώσεις προς την ιταλική τηλεόραση και πριν γίνουν γνωστά όσα έγιναν στα αποδυτήρια, ο Σπαλέτι έδειξε ότι είχε νεύρα λόγω της εξέλιξης του αγώνα και όσων έγιναν στα αποδυτήρια, όταν του επισημάνθηκε ότι ο Τότι έσωσε την Ρόμα...

«Ο Τότι δεν έσωσε τίποτα, την ισοπαλία την έσωσε η ομάδα. Ο Τότι είναι μέρος της ομάδας και η ομάδα πρέπει να κάνει αυτά που λέμε. Αυτό το γκολ ο Τότι μπορεί να το βάλει και μετά από τρία χρόνια. Σε τρία χρόνια από τώρα μπορεί να κάνει αυτό το σουτ και να πάει η μπάλα μέσα. Κάνει και κάποια άλλα πράγματα, τα οποία δεν βγαίνουν στο φως. Αν δουλέψετε λίγο, θα βγουν».

Μία μέρα μετά, στην προπόνηση της Δευτέρας, οι κάμερες του Roma TV ήταν εκεί για να δείξουν τους Σπαλέτι και Τότι χαμογελαστούς και την ομάδα να χειροκροτεί τον Σέζνι λόγω των 26ων γενεθλίων του, σε μια προσπάθεια -όπως εξηγεί η Gazzetta dello Sport- να «υποτιμηθούν» τα γεγονότα του Μπέργκαμο καθώς ακολουθούν δύο εντός έδρας ματς με Τορίνο, Νάπολι και η μάχη για την έξοδο στο Champions League παραμένει ανοιχτή.

 

SERIE A Τελευταία Νέα