O κορυφαίος Μπέργκ και η τριάδα -ευλογία για τον Στραματσόνι!

O κορυφαίος Μπέργκ και η τριάδα -ευλογία για τον Στραματσόνι!

O κορυφαίος Μπέργκ και η τριάδα -ευλογία για τον Στραματσόνι!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το πενταρέ του Μάρκους Μπέργκ, που έφθασε τα 15 γκολ χωρίς πέναλτι , αλλά και την ευλογία για τον Στραματσόνι, που έχει μαζί με τον Σουηδό , τον Λέτο και τον Βιγιαφάνιες και έχει υποχρέωση να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από αυτή την τριάδα.

Φυσικά το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανθρακικό δεν μπορεί να είναι κριτήριο, για να πούμε, ότι ο Παναθηναϊκός ρολλάρει . Πριν μία εβδομάδα στην Τρίπολη η ομάδα δεν έκανε ευκαιρίες , δεν ήταν καλή και έμεινε στο μηδέν κόντρα στον Αστέρα. Η διαφορά είναι, ότι χθες έπαιζε ο Μπέργκ, ενώ στην Τρίπολη δεν είχε Μπέργκ στην ενδεκάδα του ο Παναθηναϊκός. Τα πέντε γκολ σε ένα ματς τα έχουν πετύχει ο Βαζέχα και ο Βλάοβιτς στον Παναθηναϊκό και αυτό δείχνει το πόσο σημαντικό είναι το επίτευγμα του Σουηδού ακόμα και αν είχε αντίπαλο μία ομάδα, που ήταν αδιάφορη. Και άλλες αδιάφορες ομάδες έχει βρει τις τελευταίες αγωνιστικές τα προηγούμενα χρόνια ο Παναθηναϊκός, αλλά ούτε έξι γκολ έχει βάλει , ούτε πέντε γκολ έχει σημειώσει ο Μπέργκ. Αυτό σίγουρα λέει κάτι για τον Σουηδό φορ , που είναι μακράν του δεύτερου ο καλύτερος φορ του πρωταθλήματος και επί της ουσίας και ο πρώτος σκόρερ, αφού κανένα από τα 15 γκολ δεν είναι με πέναλτι.

Ο Μπέργκ σκόραρε πέντε φορές χθες και ο Λέτο έδωσε τρεις ασίστ και είχε συμμετοχή σε ένα ακόμα γκολ, ενώ ο Βιγιαφάνιες , έδωσε μία ασίστ συμμετείχε σε ένα ακόμα γκολ και πέτυχε ένα ακόμα. Η ουσία είναι, ότι ο Παναθηναϊκός έχει μία τριάδα παικτών, που είναι ευλογία για κάθε προπονητή σε οποιαδήποτε ομάδα. Μπέργκ, Λέτο και Βιγιαφάνιες ταυτόχρονα σε μία καλή μέρα μπορούν να διαλύσουν οποιαδήποτε άμυνα αρκεί να υπάρχει σχέδιο , πλάνο ανάπτυξης . Είναι τυχερός ο Στραματσόνι, που έχει αυτή την τριάδα παικτών, που πολλοί προκατοχοί του δεν είχαν και πολλοί συνάδελφοί του δεν έχουν . Η δουλειά του είναι να πάρει το καλύτερο , που μπορούν να δώσουν ο Μπέργκ, ο Λέτο και ο Βιγιαφάνιες και να χτίσει γύρω τους τον Παναθηναϊκό και στα play off και στη νέα περίοδο.

ΥΓ: Πόσο χειρότερος θα ήταν ο Χουχούμης αν έπαιζε πιο συχνά από τον Πράνιτς και τον Νάνο τη φετινή περίοδο; Δεν νομίζω ότι θα ήταν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.