Φουστέρ: «Ο Ολυμπιακός το σπίτι μου»

Φουστέρ: «Ο Ολυμπιακός το σπίτι μου»

Δημήτρης Τομαράς
Φουστέρ: «Ο Ολυμπιακός το σπίτι μου»

bet365

Ο Νταβίντ Φουστέρ είναι δεμένος με τον Ολυμπιακό και το τονίζει! Ο Ισπανός μέσος υποστήριξε πως ο σύλλογος είναι το σπίτι του, ενώ αποθέωσε και τους φίλους των ερυθρόλευκων!

«Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί, ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου. Η αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος είναι τόσο μεγάλη που δεν ξέρω πώς να την ανταποδώσω», είπε ο Φουστέρ στη διάρκεια της φιέστας για το 43ο πρωτάθλημα της ομάδας του! Ξεκαθάρισε πάντως πως το θέμα της παραμονής του είναι καθαρά απόφαση διοίκησης.

Επίσης ο Φουστέρ είπε:

- Για την εμφάνισή του στο ματς: «Σήμερα είναι πραγματικά μία ημέρα εορτασμού και θέλαμε να προσφέρουμε στον κόσμο ένα ωραίο παιχνίδι. Καταφέραμε να το πετύχουμε αυτό, κάναμε μία μεγάλη νίκη. Πάντα ένα 5-0 είναι πάντα όμορφο και είμαστε χαρούμενοι για το παιχνίδι μας και το αποτέλεσμα».
- Για την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος: «Ακόμα μία φορά μου έδειξε την αγάπη του προς το πρόσωπό μου. Ακόμα μία φορά νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτό. Έχουμε μία ξεχωριστή σχέση, υπάρχει ένα ξεχωριστό συναίσθημα ανάμεσά μας, τους ευχαριστώ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».
- Για το μήνυμα του κόσμου να μείνει για πάντα στο Λιμάνι: «Είναι αλήθεια πως γνωρίζω πολύ καλά την αγάπη του κόσμου. Με θέλουν εδώ, όμως δεν μπορούμε να πούμε κάτι γι’ αυτό αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι που θα μας απασχολήσει στο μέλλον. Πρέπει να ερωτηθεί πιο πολύ ο σύλλογος γι’ αυτό γιατί είναι στο χέρι του, καθώς το συμβόλαιό μου τελειώνει φέτος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα