Θρύλος 43 αστέρων! (pics & vids)

Θρύλος 43 αστέρων! (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Θρύλος 43 αστέρων! (pics & vids)

bet365

Σε μία βραδιά γιορτής και ερυθρόλευκης ενότητας ο Ολυμπιακός πανηγύρισε με τον πλέον εμφατικό τρόπο το 43ο του πρωτάθλημα! Το Gazzetta.gr ήταν στο Φάληρο.

Ολυμπιακός δεν είναι μόνο γκολ. Δεν είναι μόνο θέαμα. Είναι και κοινωνική προσφορά. Είναι και βοήθεια στον συνάνθρωπο και ειδικά στους πρόσφυγες στο Λιμάνι του Πειραιά. Είναι και οι Ακαδημίες του και τα τμήματα υποδομής του. Είναι η προσφορά στην Unicef. Είναι και οι κούπες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Οι αμέτρητες κατακτήσεις τίτλων και ακόμα και οι επερχόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο. Είναι όλα αυτά μαζί και ίσως και κάτι περισσότερο.

Όλο αυτό το... πάντρεμα το είδαμε να εκτυλίσσεται στην φιέστα για το 43ο πρωτάθλημα. Στις 21.05 ξεκίνησε να μιλάει ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος. Στις 21.10 ξεκίνησε και επίσημα το... πάρτι με προβολή βίντεο από γκολ και χάιλαιτς της σεζόν. Ακολούθησε ο πρόλογος από τον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο και ένα ακόμα βίντεο με την κοινωνική προσφορά των Πειραιωτών και άλλες κορυφαίες στιγμές τους από την χρονιά που μας πέρασε.

Ένα γήπεδο γεμάτο... παιδιά και κούπες!
Στις 21.20 ο αγωνιστικός χώρος γέμισε από παιδιά των Ακαδημιών και των σχολών του Ολυμπιακού. Συνολικά 700 παιδιά που φορούσαν τις ερυθρόλευκες στολές τους και κρατούσαν σημαίες του Ολυμπιακού και ελληνικές. Τα πιτσιρίκια σχημάτισαν έναν "δρόμο δόξας" όπως τον χαρακτήρισε ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος. Έναν δρόμο για να περπατήσουν σε αυτόν οι Νέοι του Ολυμπιακού, τα κορίτσια του πόλο, το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ, εκείνο του γυναικείου μπάσκετ αλλά και οι άνδρες στο πόλο. Όλες οι κούπες μαζί. Σε μία... παράταξη και ενώ προβλήθηκε και σχετικό βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Από τον Πειραιά στο Ρίο!
Το... ταξίδι όμως δεν είχε τελειώσει. Ο Ολυμπιακός θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στους εκπροσώπους του στους Ολυμπιακούς του Ρίο. Παιδιά όπως ο Γιαννιώτης στην κολύμβηση ή η Βουγιούκα στην ξιφασκία. Εκπρόσωποι από το πόλο και την κωπηλασία και φυσικά την κολύμβηση. Είναι χαρακτηριστικό πως η ερυθρόλευκη αποστολή στην Ολυμπιάδα μπορεί να είναι ακόμα πιο μεγάλη. Όλοι οι αθλητές βρέθηκαν στο κέντρο του γηπέδου κρατώντας μία μεγάλη ερυθρόλευκη σημαία.

Η... σκυτάλη στις 42 κούπες!
Αμέσως μετά στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν οι 42 κούπες. Έγιναν λίγο μετά 43 με τον πρόεδρο της Λίγκας, Γιώργο Μποροβήλο, να κρατάει το Κύπελλο για την απονομή.

Η αφιέρωση Μαρινάκη και το "αντέχεις άλλα 15;" σε Φερεντίνο
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπήκε πρώτος στο γήπεδο για την απονομή. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών θέλησε να κάνει την αφιέρωσή του: "Το φετινό πρωτάθλημα θέλω να το αφιερώσω σε έναν πολύ καλό φίλο και Ολυμπιακό που μας βλέπει από το σπίτι του, τον Γιώργο Σαλονίκη". Προηγουμένως είχε τονίσει πως έχει τάξει άλλα 15 πρωταθλήματα. Στην ερώτηση του Φερεντίνου "Πρόεδρε για πόσο ακόμα θα το κάνουμε αυτό;" απάντησε "άλλα 15 χρόνια αντέχεις;".

Αποθέωση για Σίλβα, Γεωργάτο και παίκτες
Ο Μάρκο Σίλβα - όπως και νωρίτερα ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού - μαζί με τον Γρηγόρη Γεωργάτο και τους παίκτες της ομάδας έγιναν αντικείμενα λατρείας από τον κόσμο. Ο Γεωργάτος μπαίνοντας έσκυψε στον αγωνιστικό χώρο για να φιλήσει το χορτάρι ενώ και εκείνος και ο Σίλβα είχαν θερμό εναγκαλισμό με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Λατρεία για Φορτούνη, Τσόρι και Καμπιάσο και... απαίτηση για παραμονή Ρομπέρτο και Φουστέρ!
Από τους παίκτες των Πειραιωτών την πιο μεγάλη αποθέωση την γνώρισαν ο Φορτούνης, ο Τσόρι με τον Καμπιάσο και οι Ρομπέρτο - Φουστέρ. Ειδικά οι δύο Ισπανοί που άκουσαν τον κόσμο να τους ζητάει να μείνουν για πάντα στο Λιμάνι. Το "Φουστέρ αλάνι για πάντα στο Λιμάνι" το τραγούδησαν μάλιστα και οι συμπαίκτες του!

Η κούπα στα χέρια του Ρομπέρτο
Όταν όλοι ανέβηκαν στην εξέδρα της απονομής ο κ. Μαρινάκης πήρε το τρόπαιο και ανέβηκε στην εξέδρα όπου ήταν η ομάδα. Υπό τους ήχους του We are the Champions, το 43ο υψώθηκε στον πειραϊκό ουρανό που έγινε από νύχτα, μέρα από τα βεγγαλικά που πετάχτηκαν (σ.σ.: ταυτόχρονα και στο γήπεδο του Προφήτη Ηλία). Από τα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη η κούπα πήγε στον αρχηγό Ρομπέρτο που την σήκωσε ψηλά στον ουρανό του Πειραιά. Ακολούθησε ένα μεγάλο γλέντι στο γήπεδο με σόου με βεγγαλικά, τον ύμνο του Ολυμπιακού να ακούγεται πολλές φορές αλλά και σαμπάνιες και πολλά πειράγματα από τους παίκτες.

Η βραδιά έκλεισε με τον γύρο του θριάμβου με την κούπα με... μπροστάρηδες τους Τσόρι και Φουστέρ! Στον γύρο αυτόν η κούπα πήγε και σε χέρια οπαδών. Στον κόσμο για να την χαρεί και εκείνος. Η φιέστα συνολικά κράτησε περίπου μία ώρα. Φυσικά βγήκαν και οι αναμνηστικές φωτογραφίες και υπήρξαν και οι ευχές για το 44ο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα