Χάνει το Euro o Μαρκίζιο!

Gazzetta team
Χάνει το Euro o Μαρκίζιο!

bet365

Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Κλαούντιο Μαρκίζιο, τραυματίστηκε σοβαρά και όλα δείχνουν πως θα χάσει το μεγαλύτερο ραντεβού της χρονιάς, το Euro 2016!

Η Γιουβέντους διέσυρε την Παλέρμο, βρέθηκε ακόμα πιο κοντά στον τίτλο, αλλά τα χαμόγελα... πάγωσαν στο Τορίνο όταν έγινε γνωστή η σοβαρότητα της κατάστασης του Κλαούντιο Μαρκίζιο. Ο μέσος της Γιούβε τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και ο Μαξ Αλέγκρι ανακοίνωσε τα δυσάρεστα «Οι γιατροί μας έχουν επιβεβαιώσει πως υπάρχει πρόβλημα στον χιαστό. Δυστυχώς ο Κλαούντιο θα μείνει εκτός δράσης για καιρό» τόνισε ο τεχνικός της Μεγάλης Κυρίας. Ο Μαρκίζιο χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και το μεγαλύτερο ραντεβού της χρονιάς, το Euro 2016!

Θα καταφέρει η Ιταλία να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης; Η Novibet προσφέρει σε απόδοση 18.00 να κατακτήσει το Euro 2016 η Ιταλία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα