Ο οπαδός της Τσέλσι μπορεί να την «πει» σε αυτόν της Σίτι...

Κώστας Ζάλιαρης
Ο οπαδός της Τσέλσι μπορεί να την «πει» σε αυτόν της Σίτι...

bet365

Τριάρα μέσα, τριάρα έξω... Κι όμως, ένας οπαδός της Τσέλσι θα μπορούσε να έχει πολύ καλή απάντηση στην «καζούρα» που θα δεχόταν από κάποιον τη Μάντσεστερ Σίτι...

Οι «μπλε» του Λονδίνου, παντελώς ασύνδετοι και με τεράστια κενά στην άμυνα σε κάθε προσπάθεια των «πολιτών» να φτάσουν στην περιοχή του Κουρτουά και να παραβιάσουν την εστία τους, ηττήθηκαν 3-0 από τον σύλλογο του Μάντσεστερ στην 34η αγωνιστική της τρέχουσας σεζόν.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ και στο ματς του πρώτου γύρου στο «Etihad», επί... Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία των Λονδρέζων, τότε που ακόμα κανείς δεν πίστευε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να «ισιώσει» η Πρωταθλήτρια του 2015, συνεχίζοντας με κάκιστες εμφανίσεις μέχρι και τα Χριστούγεννα...

Ακόμα και η ευρεία νίκη της Τσέλσι στο Κύπελλο με το τελικό 5-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», όταν ο Πελεγκρίνι άφησε την πλειοψηφία των βασικών παικτών του εκτός λόγω των υπόλοιπων υποχρεώσεων και έδωσε ευκαιρία σε πολλούς πιτσιρικάδες, πλέον δεν μπορεί να «πει» κάτι για την ομάδα του Γκους Χίντινκ.

Παραμένει ένα από τα κλασικά ντέρμπι α λα γαλλικά! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Μονακό - Μαρσέιγ και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί πέναλτι, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Ωστόσο, στην «καζούρα» που μπορεί ν' ακούσει ένας φίλος των Λονδρέζων από έναν υποστηρικτή των «πολιτών» για τις δύο «τριάρες» της φετινής σεζόν, μετά και από την πρόσφατη στο «Στάμφορντ Μπριτζ», υπάρχει... απάντηση!

Όσο χάλια κι αν έχει εξελιχθεί η χρονιά για την Τσέλσι, μόλις λίγους μήνες μετά την άνετη κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν συγκρίνεται με το... μακρινό 1937!

Τότε, η Σίτι κατέκτησε για πρώτη φορά την κορυφή της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, όμως, έναν χρόνο αργότερα, η ομάδα υποβιβάστηκε! Στο φινάλε της σεζόν 1931-1932, οι «citizens» με τρεις βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη, τότε, Τσάρλτον, στέφθηκαν πρωταθλητές, όμως, η αμέσως επόμενη σεζόν ήταν χείριστη. Δεν συγκρίνεται καν με τη φετινή της Τσέλσι.

Καταλαμβάνοντας την 21η θέση σε 22 ομάδες, αποχαιρέτησε τη μεγάλη κατηγορία μαζί με τη Γουέστ Μπρομ, με μόλις 36 πόντους έπειτα από 42 αγωνιστικές...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα