Πρόταση παραμονής με τα μισά χρήματα σε Καμπιάσο

Πρόταση παραμονής με τα μισά χρήματα σε Καμπιάσο

Gazzetta team
Πρόταση παραμονής με τα μισά χρήματα σε Καμπιάσο

bet365

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί την παραμονή του Εστεμπάν Καμπιάσο στο ρόστερ του και τη σεζόν, ωστόσο η προσφορά των «ερυθρολεύκων» προς τον Αργεντινό δεν πρόκειται να υπερβεί το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει εκφραστεί αρκετές φορές θετικά στο ενδεχόμενο παραμονής του Εστεμπάν Καμπιάσο και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό, εκτιμώντας την εμπειρία καιν την προσωπικότητά του, ωστόσο το συμβόλαιο του θεωρείται αρκετά υψηλό και έτσι για να συνεχιστεί η συνεργασία ο Αργεντινός θα πρέπει να δεχθεί μια γενναία μείωση αποδοχών.

Όπως αναφέρει η «Live Sport», η πρόταση των Πρωταθλητών Ελλάδας προς τον 36χρονο Αργεντινό δύσκολα θα ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο ευρώ, δηλαδή σχεδόν στα μισά απ' όσα προβλέπει για φέτος το συμβόλαιο του, που αγγίζει τα 2 εκατομμύρια και αυτή τη στιγμή παραμένει αμφίβολο το αν θα την αποδεχθεί ή όχι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα