Βραβεύονται οι... «100άρηδες» Νάνο και Λέτο με Πανθρακικό

Βραβεύονται οι... «100άρηδες» Νάνο και Λέτο με Πανθρακικό

Gazzetta team
Βραβεύονται οι... «100άρηδες» Νάνο και Λέτο με Πανθρακικό

bet365

Πανηγυρική αναμένεται να είναι η ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό, καθώς η διοίκηση των «πρασίνων» σκοπεύει να βραβεύσει τους Λέτο και Νάνο για τις 100 συμμετοχές τους με το «Τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή (17/4) στη Λεωφόρο τον Πανθρακικό στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και παρότι η αναμέτρηση δεν παρουσιάζει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, το κλίμα αναμένεται να είναι πανηγυρικό, μιας και οι «πράσινοι» θα βραβεύσουν τους Σεμπάστιαν Λέτο και Νάνο για τη συμπλήρωση 100 συμμετοχών με το «Τριφύλλι».

Ο Αργεντινός που αναμένεται να βρίσκεται στις επιλογές του Στραματσόνι φτάνει τα 100 ματς απέναντι στους Θρακιώτες, ενώ ο Ισπανός αριστερός μπακ έφτασε τις 100 συμμετοχές με τα «πράσινα» απέναντι στη Βέροια και η διοίκηση της ομάδας θα τους τιμήσει για το σημαντικό τους επίτευγμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα