Χωρίς Σουμπίνιο, αγώνας δρόμου για ρεβάνς με ΑΕΚ

Χωρίς Σουμπίνιο, αγώνας δρόμου για ρεβάνς με ΑΕΚ

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς Σουμπίνιο, αγώνας δρόμου για ρεβάνς με ΑΕΚ

bet365

Χωρίς τον Σουμπίνιο θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ο Ατρόμητος, με τον Βραζιλιάνο να κάνει αγώνα δρόμου για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Κάκωση στο γόνατο έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία υποβλήθηκε ο Σουμπίνιο, που αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση της Παρασκευής (15/4). Ο Βραζιλιάνος έκανε θεραπεία και πισίνα, όπως θα πράξει και την Κυριακή (17/4), έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον Πανιωνίο στη Νέα Σμύρνη (17/4 19:00), ενώ θα είναι σίγουρα off και για τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς.

Από εκεί και πέρα, για την αυριανή αναμέτρηση ο Τραϊανός Δέλλας δεν υπολογίζει ούτε στον Σωκράτη Φυτανίδη, που είναι τιμωρημένος λόγω καρτών. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Θεολόγου, Κιβρακίδης, Κοντοές, Κούρος, Λαζαρίδης, Λημνιός, Μπάλλας, Παπαδόπουλος, Γροντής, Μπαστακός, Μπίτολο, Μπρίτο, Λε Ταλέκ, Ματέι, Στόιτσεφ, Ουσέρο, Κεϊτά, Ούμπιντες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα