Με Ετζενγκέλε, χωρίς Μαραγκό η Βέροια

Με Ετζενγκέλε, χωρίς Μαραγκό η Βέροια

Με τον Ετζενγκέλε να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή και τον Μαραγκό να μένει εκτός, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Με Ετζενγκέλε, χωρίς Μαραγκό η Βέροια

Την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη (17/4 19:00) ολοκλήρωσε το Σάββατο (16/4) η Βέροια. Αυτό έγινε με μία προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου της Ημαθίας, με το πέρας της οποίας ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σκοράρει ο Γιόβετιτς το πρώτο γκολ στο Ιντερ - Νάπολι.

Σε αυτή συμπεριέλαβε και τον Ετζενγκέλε, αφού κρίθηκε ότι είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί. Αντίθετα, δεν ίσχυσε το ίδιο για τον Μαραγκό, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε για να μείνει εκτός. Στα πλάνα του τεχνικού της «βασίλισσας του Βορρά» δε βρίσκονται ακόμα ο τραυματίας Αμπντούν, ο τιμωρημένος Νέτο και οι ανέτοιμοι Μπατιόν, Γεωργιάδης, Κόλα.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Καντιμοίρης, Βασιλειάδης, Μαλόν, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Ετζενγκέλε, Σιόντης, Βεργώνης, Καρακώστας, Μπαλάφας, Άρτσε, Μαγέφσκι, Ανάκογλου, Γιουσούφ, Μεληκιώτης, Μάνος, Ξόμπλιος, Ναζλίδης.

Best of internet