Με Ετζενγκέλε, χωρίς Μαραγκό η Βέροια

Με Ετζενγκέλε, χωρίς Μαραγκό η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Με Ετζενγκέλε, χωρίς Μαραγκό η Βέροια

bet365

Με τον Ετζενγκέλε να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή και τον Μαραγκό να μένει εκτός, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη (17/4 19:00) ολοκλήρωσε το Σάββατο (16/4) η Βέροια. Αυτό έγινε με μία προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου της Ημαθίας, με το πέρας της οποίας ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σκοράρει ο Γιόβετιτς το πρώτο γκολ στο Ιντερ - Νάπολι.

Σε αυτή συμπεριέλαβε και τον Ετζενγκέλε, αφού κρίθηκε ότι είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί. Αντίθετα, δεν ίσχυσε το ίδιο για τον Μαραγκό, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε για να μείνει εκτός. Στα πλάνα του τεχνικού της «βασίλισσας του Βορρά» δε βρίσκονται ακόμα ο τραυματίας Αμπντούν, ο τιμωρημένος Νέτο και οι ανέτοιμοι Μπατιόν, Γεωργιάδης, Κόλα.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Καντιμοίρης, Βασιλειάδης, Μαλόν, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Ετζενγκέλε, Σιόντης, Βεργώνης, Καρακώστας, Μπαλάφας, Άρτσε, Μαγέφσκι, Ανάκογλου, Γιουσούφ, Μεληκιώτης, Μάνος, Ξόμπλιος, Ναζλίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα