Ετοιμη για τη 2η θέση η ΑΕΚ

Γιώργος Τσακίρης
Ετοιμη για τη 2η θέση η ΑΕΚ

bet365

Ετοιμη να εξασφαλίσει τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είναι η ΑΕΚ απέναντι στο Λεβαδειακό.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με το Λεβαδειακό.

Η Ενωση αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό σε ένα ματς που θέλει να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση ώστς να μπει στα πλέι οφ όσ πιο... δυνατά - απόβαθμλογικής άποψης - μπορεί.

Ο Πλατέλλας δεν υπολογίζεται από τον Πογιέτ λόγω πρβλήματος, ενώ οι Σιμόες, Κορδέρο και Άρθο είναι τιμωρημένοι.

Στη Λιβαδειά δοκιμάζεται η ΑΕΚ πριν τον πρώτο ημιτελικό με τον Ατρόμητο. Σε απόδοση 1.55 στην Casino Rio Bet η νίκη της Ενωσης.

Ωστόσο επιστρέφουν στη διάθεση του Ουρουγουανού είναι οι επιστρέφουν οι Σοϊλέδης, Βασιλαντωνόπουλος, αλλά και ο Σβάρνας.

Ετσι ο Πογιέτ αναμένεται να παρατάξει τους: Μπαρόχα στ τέρμα και τους Γκάλο - Ντιντάκ στα άκρα της άμυνας. Κεντρικό δίδυμο θα είναι οι Κολοβέτσιος - Λαμπρόπουλος με τους Γιόχανσον και Μάνταλο να είναι στα χαφ. Οι Μπαρμπόσα, Βάργκας και Μπουανανότε θα είναι πίσω από τον Πέκχαρτ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα