Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μιγκέλ Βελόσο

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μιγκέλ Βελόσο

Gazzetta team
Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μιγκέλ Βελόσο

bet365

Την περίπτωση του Μιγκέλ Βελόσο της Ντιναμό Κιέβου, με τον οποίο έχουν συνδεθεί και στο παρελθόν οι «ερυθρόλευκοι», φαίνεται πως εξετάζει ο Ολυμπιακός για το καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός καταστρώνει τα σχέδια του ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και ένα από τα ονόματα που εμφανίζεται να απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» είναι ο Μιγκέλ Βελόσο.

Το όνομα του μέσου της Ντιναμό Κιέβου έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό και όταν ο Πορτογάλος αγωνιζόταν στη Τζένοα και σύμφωνα με τη «Live Sport», η περίπτωση του φαίνεται να επιστρέφει στο προσκήνιο, μιας και το συμβόλαιο του συμπατριώτη του Μάρκο Σίλβα με τους Ουκρανούς λήγει το καλοκαίρι.

Ενα βήμα προς το πρωτάθλημα θέλουν να κάνουν οι Βαυαροί. Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Μπάγερν Μονάχου - Σάλκε, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Ο Βελόσο είναι 56 φορές διεθνής με την Πορτογαλία, μετρώντας και 3 τέρματα, ενώ με την Ντιναμό Κιέβου έχει συνολικά 75 παιχνίδια πρωταθλήματος (6 τέρματα). Αγωνίζεται ως εσωτερικός και κεντρικός μέσος, ενώ κατά συνθήκη μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός μπακ χαφ. Χαρακτηρίζεται από την υψηλή τεχνική του κατάρτιση και τα πολύ καλά χτυπήματα με το αριστερό πόδι του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα