Έχουν θέματα να λύσουν στην Καλλονή

Έχουν θέματα να λύσουν στην Καλλονή

Στην Καλλονή έχουν πολλά θέματα να λύσουν ενόψει της νέας σεζόν, καθώς υπάρχουν η αδειοδότηση, το διοικητικό και τα συμβόλαια που λήγουν.

Έχουν θέματα να λύσουν στην Καλλονή

Η προετοιμασία ενόψει του τελευταίου αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο περνάει σε... δεύτερη μοίρα αυτή τη στιγμή για την Καλλονή. Οι άνθρωποι του συλλόγου της Μυτιλήνης, ήδη, κοιτάνε τη νέα σεζόν, η οποία θα τους βρει στη Football League. Ωστόσο, αυτό είναι το λιγότερο για τους νησιώτες, καθώς υπάρχουν πολλά θέματα που θα πρέπει να λύσουν.

Αρχής γενομένης από το διοικητικό κομμάτι. Ο Νίκος Μιχαλάκης φέρεται να βρίσκεται σε αναζήτηση «συμπαίκτη», ώστε να αντέξει οικονομικά και να συνεχίσει να ηγείται της ΑΕΛΚ. Βέβαια, δεν επιβεβαιώνεται κάτι από την ΠΑΕ, ωστόσο άπαντες του εκφράζουν τη στήριξή τους και τονίζουν την προσπάθεια που κάνει.

Μετά ακολουθεί η αδειοδότηση, καθώς σε περίπτωση μη άδειας θα κλείσουν πολλοί δρόμοι και θα γίνει πιο δύσκολο το έργο των ανθρώπων της ομάδας στην προσπάθεια να δημιουργήσουν ένα ρόστερ που θα φέρει άμεσα την Καλλονή ξανά στη Σούπερ Λίγκα. Λέμε ότι θα γίνει πιο δύσκολο το έργο τους γιατί είναι ήδη αρκετά με τα πολλά συμβόλαια που λήγουν και τις προσφυγές που έχουν γίνει ή θα γίνουν.

Μάλιστα, εκτός από τον Μανούσο, που έχει ανακοινώσει την αποχώρηση του από τον σύλλογο της Λέσβου, λογικά θα κλείσει και ο κύκλος των Τσαμπούρη, Αναστασιάδη, Καλτσά, Γεωργίου, σε ό,τι έχει να κάνει με τους βασικούς, ενώ κοντά στην πόρτα της εξόδου είναι και οι περισσότεροι από τους ξένους ποδοσφαιριστές.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Μίκιτς έχει επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς και είναι πιθανό να προλάβει το ματς της Κυριακής (17/4), ενώ σίγουρα εκτός είναι οι Βαλιός, Φαβάλι, Γεωργίου, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο ισχίο, τον δεύτερο από ενοχλήσεις στον δικέφαλο και τον τελευταίο από τραυματισμό στον αστράγαλο, όπως θα είναι off και ο τιμωρημένος λόγω καρτών Καλτσάς.

Best of internet