Στραματσόνι: «Σωστή νοοτροπία με τον Πανθρακικό»

Στραματσόνι: «Σωστή νοοτροπία με τον Πανθρακικό»

Νίκος Αθανασίου
Στραματσόνι: «Σωστή νοοτροπία με τον Πανθρακικό»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε για το φινάλε της κανονικής διάρκειας με τον Πανθρακικό, τον παραγκωνισμό του Καλτσά, τον Εσιέν και διέψευσε την εμπλοκή του στο μέλλον των ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός στην κάμερα της NOVA:

Για το ματς με τον Πανθρακικό: «Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι, θέλουμε να είμαστε καλοί. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε την νίκη. Την θέλουμε για τον κόσμο αλλά και γιατί θα παίξει ρόλο στην τελική βαθμολογία. Κάναμε κάποια πράγματα καλά και κάποια όχι και τόσο καλά. Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα ενόψει της νέας χρονιά. Το ματς με τον Πανθρακικό ίσως είναι η ευκαιρία κάποιων. Η προπόνηση για εμένα είναι πολύ σημαντική κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Αυτά τα παιχνίδια μερικές φορές είναι δύσκολα. Πρέπει να τα αντιμετωπίζεις με την σωστή νοοτροπία. Δεν την είχαμε απέναντι στην Βέροια και δεν μου άρεσε αυτό. Αυτή την φορά πρέπει να έχουμε καλύτερη προσέγγιση».

Για την νοοτροπία των παικτών: «Ελπίζω πως το μυαλό των παικτών δεν είναι στα πλέι-οφ. Πίεσα στους παίκτες μου να καταλάβουν ότι πρέπει να έχουμε τους πιο πολλούς δυνατούς πόντους στα πλέι-οφ για να ξεκινήσουμε από μια καλύτερη θέση».

Για τον Καλτσά και τον Εσιέν: «Για τον Καλτσά δεν συμβαίνει κάτι περίεργο. Όλοι οι παίκτες έχουν μια καλή περίοδο και μια κακή περίοδο. Στην θέση του έχουν υπάρξει περιπτώσεις που προτίμησα είτε τον Μπουμάλ, είτε τον Εβανζελίστα. Δεν τίθεται κάποιο ζήτημα. Θέλουμε δύο παίκτες σε κάθε θέση και είναι σημαντικό να υπάρχει ανταγωνισμός για την φανέλα του βασικού Για τον Εσιέν είναι τεχνικοί λόγοι. Του του έχω εξηγήσει. Είναι αληθινός επαγγελματίας, είναι πρωταθλητής και κατανοεί την επιλογή μου».

Για το αν έχει εμπλοκή στις ακαδημίες: «Δεν έχω καμία ανάμειξη για τις ακαδημίες. Το ενδιαφέρον μου έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την πρώτη ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα