Check in Πλατανιά για Μανούσο

Δημήτρης Τομαράς
Check in Πλατανιά για Μανούσο

bet365

Μετά τον Ατρόμητο και την Ξάνθη, στην... μάχη για την απόκτηση του Γιώργου Μανούσου μπήκε και ο Πλατανιάς.

Ο υποβιβασμός της Καλλονής και η απόφαση του Γιώργου Μανούσου να αποχωρήσει από την Μυτιλήνη μετά από 5 χρόνια, αυτομάτως ανάγκασε πολλές ομάδες να εξετάσουν την περίπτωσή του. Αρχικά ήταν ο Ατρόμητος και η Ξάνθη που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του 28χρονου μεσοεπιθετικού, όμως πλέον οτι στην παρέα μπήκε και τρίτος...

Ο λόγος για τον Πλατανιά, που ήδη έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν και θέλει να πάρει τον έμπειρο άσο. Είναι ένας από τους παίκτες που τσεκάρει για τα καλά και για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον. Εφόσον πάντως οι Περιστεριώτες λειτούργησουν άκρως αποφασιστικά και δυναμικά για τον Μανούσο λογικά θα έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα