Σίλβα: «Να είστε έτοιμοι για το Κύπελλο»

Σίλβα: «Να είστε έτοιμοι για το Κύπελλο»

Gazzetta team
Σίλβα: «Να είστε έτοιμοι για το Κύπελλο»

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν τον καλύτερο εαυτό και στους αγώνες Κυπέλλου αλλά και να προσφέρουν θέαμα στην φιέστα της Κυριακής.

«Όπως όλοι έχετε μάθει, το Κύπελλο θα συνεχιστεί και ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές προπονήσεις, να διατηρήσουμε καλό ρυθμό, ώστε να έχουμε ανάλογη εικόνα και στη συνέχεια. Έχουμε παίξει καλά στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος και αυτό οφείλεται στη σοβαρότητα που είχαμε στις προπονήσεις. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, αυτός είναι ο στόχος. Θέλω να είμαστε πανέτοιμοι για τα παιχνίδια στο Κύπελλο», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός στους παίκτες του, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal».

Τέλος, για την φιέστα της Κυριακής, ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε: «Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Στο γήπεδο θα έρθει πολύς κόσμος κι εμείς πρέπει να προσφέρουμε θέαμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα