Περιμένουν τις εξελίξεις οι παίκτες του Ηρακλή

Περιμένουν τις εξελίξεις οι παίκτες του Ηρακλή

Περιμένουν τις εξελίξεις οι παίκτες του Ηρακλή

Σε στάση αναμονής βρίσκονται οι παίκτες του Ηρακλής σε ότι έχει να κάνει με την αδειοδότηση, αλλά και με τις οικονομικές υποχρεώσεις του συλλόγου. Για την ώρα δεν έχει υπάρχουν επιθετικές τάσεις. 

Η αυλαία του πρωταθλήματος πέφτει την Κυριακή (17/4) και στον Ηρακλή τρέχουν για να προλάβουν καταστάσεις. Όπως είναι ήδη γνωστό η ΠΑΕ δεν πήρε αδειοδότηση με τους Θεσσαλονικείς να καταθέτουν έφεση, ώστε να ανατραπεί η αρνητική εισήγηση της ΕΠΟ. Οι παράγοντες του Γηραιού με αίτημα τους, ζήτησαν η εκδίκαση να μην πραγματοποιηθεί πριν από την Δευτέρα (18/4), λόγω κωλύματος του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ, Στέφανου Τσιμικάλη.

Εκτός από την αδειοδότηση, ο Σπύρος Παπαθανασάκης αναζητεί ρευστό προκειμένου να κλείσει υποχρεώσεις που έχει η ομάδα από την περσινή χρονιά. Ο ομογενής επιχειρηματίας ξέρει ότι αυτό που ψάχνει, συμπαίκτης στην ΠΑΕ, είναι δύσκολο να βρεθεί. Όμως το «παλεύει» για το καλό της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές για την ώρα είναι απλοί παρατηρητές σε αυτά που γίνονται στο σωματείο. Δεν δείχνουν επιθετικές τάσεις, όμως πολύ σύντομα, μετά το Πάσχα, θα πρέπει να γνωρίζουν επίσημα τι θα γίνει με τις οφειλές, αλλά και ποιο θα είναι το πλάνο της διοίκησης σε περίπτωση που δεν πάρει αδειοδότηση. 

Best of internet