Μπέιλ: «Το clasico αποσυντόνισε τη Μπαρτσελόνα»

Κώστας Ζάλιαρης
Μπέιλ: «Το clasico αποσυντόνισε τη Μπαρτσελόνα»

bet365

Για αμφιβολίες και ανησυχία των παικτών της Μπαρτσελόνα για τον τίτλο στη La Liga, με ... συνέπειες και στο Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε λόγο ο Γκάρεθ Μπέιλ, προσπαθώντας να εξηγήσει την κατάσταση στους «μπλαουγκράνα».

Ο Ουαλός σούπε σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, ξέρει ότι το μομέντουμ είναι με τις δύο ομάδες της Μαδρίτης και όχι με τους Καταλανούς αυτή τη στιγμή, με τις Ρεάλ και Ατλέτικο να κάνουν την αντεπίθεσή τους και το σύνολο του Λουίς Ενρίκε να ... ψάχνεται για να ξαναβρεί ισορροπία και το μονοπάτι για τις επιτυχίες.

«Μετά το clasico και τη νίκη που πήραμε εμείς, δημιούργησε αμφιβολίες και ανησυχία στο μυαλό των παικτών της Μπαρτσελόνα... Πιστεύω ότι αυτό είναι το θέμα. Εμείς θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στα δικά μας παιχνίδια και τις δικές μας υποχρεώσεις και θα δούμε τι άλλο θα συμβεί...» είπε ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Οι Ανδαλουσιάνοι πήραν προβάδισμα, οι Βάσκοι όμως δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Σεβίλλη – Μπιλμπάο, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα