Μελισσανίδης: «Θα φύγουν από την ΕΠΟ όλοι οι διωκόμενοι»

Μελισσανίδης: «Θα φύγουν από την ΕΠΟ όλοι οι διωκόμενοι»

Θοδωρής Βασίλης
Μελισσανίδης: «Θα φύγουν από την ΕΠΟ όλοι οι διωκόμενοι»

bet365

Απόλυτα ευχαριστημένος από το Μέγαρο Μαξίμου έφυγε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τα όσα άκουσε για την υπόθεση του Grexit.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είχε συνάντηση με τους συνεργάτες του πρωθυπουργού, Αλέκο Φλαμπουράρη και Νίκο Παππά με τον «Τίγρη» να φεύγει απόλυτα ευχαριστημένος από τα όσα άκουσε.

Όπως αναφέρει η Live Sport ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να μην υποχωρήσει στο θέμα του Grexit.

«Τελείωσαν ο Παπανικολάου και ο Υφαντής από την ΕΠΟ. Τελείωσαν. Έρχεται η FIFA και αλλάζει το καταστατικό της Επιτροπής Δεοντολογίας. Θα φύγουν άμεσα όλοι οι ποινικά διωκόμενοι από την ΕΠΟ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μελισσανίδης.

Την ικανοποίησή τους δεν μπορούσαν να κρύψουν και οι συνεργάτες του Μελισσανίδη οι οποίοι τόνιζαν: «Ό,τι μας είχε πει το υφυπουργείο ότι θα γίνει, αυτά συμφωνήθηκαν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα