Στα σκαριά συνάντηση με Ζιλμπέρτο στην Αθήνα

Στα σκαριά συνάντηση με Ζιλμπέρτο στην Αθήνα

Gazzetta team
Στα σκαριά συνάντηση με Ζιλμπέρτο στην Αθήνα

bet365

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Ζιλμπέρτο Σίλβα να επιστρέψει τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα, ώστε να έχει επαφές με τον Παναθηναϊκό.

Η περίπτωση του Ζιλμπέρτο Σίλβα παραμένει ανοιχτή για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι», αν και γνωρίζουν τις δυσκολίες που έχει η περίπτωσή του, περιμένουν μέχρι τέλους την οριστική του απόφαση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport», ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να φέρει στην Ελλάδα τον πρώην αρχηγό του ώστε να υπάρξουν επαφές από κοντά ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Γιάννης Αλαφούζος, εξετάζει και άλλα πόστα από τα οποία ίσως μπορέσει να βοηθήσει ο Βραζιλιάνος. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αυτό που τρέχουν τον τελευταίο καιρό στο «τριφύλλι», είναι κάποιες μικρές εκκρεμότητες που έχει ο ποδοσφαιριστής προς την εφορία από την περίοδο που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.

Όταν αυτές τακτοποιηθούν, ο Ζιλμπέρτο θα βρεθεί πιθανότατα στην Ελλάδα μαζί με τον πτυχίο του τεχνικού διευθυντή που πήρε πρόσφατα από την σχολή που φοίτησε τον Δεκέμβρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα