Ξανά για Εμποκού ο Παναθηναϊκός

Ξανά για Εμποκού ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Ξανά για Εμποκού ο Παναθηναϊκός

bet365

Την περίπτωση του 23χρονου Βέλγου, φαίνεται να εξετάζει εκ νέου ο Παναθηναϊκός.

Μπορεί τον περασμένο Ιανουάριο, ο Πολ – Ζοσέ Εμποκού να είχε φτάσει πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό, ωστόσο τελικά έμεινε στην Κιέβο Βερόνα όπου και αγωνίζεται ως δανεικός.

Όπως αναφέρει η «Goal», ο Βέλγος επιθετικός βρίσκεται ξανά στη λίστα του «τριφυλλιού» ενόψει καλοκαιριού. Τις προηγούμενες μέρες, ο Εμποκού, βρέθηκε στη Λιέγη όπου και είχε συζήτηση με την Σταντάρ, στην οποία και ανήκει, για το μέλλον του. Οι Βέλγοι του ξεκαθάρισαν πως δεν υπολογίζεται και τις επόμενες μέρες θα τα πουν πιο αναλυτικά για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Στάιν Φρανσίς, μιλώντας σε ιταλικά ΜΜΕ ανέφερε πως η Κιέβο είναι η προτεραιότητα του ποδοσφαιριστή, παρότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ιταλικές ομάδες. Έτσι, δεν αποκλείεται σε λίγες μέρες να μπει και ο Παναθηναϊκός μέσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται πραγματικά για τον ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα