Προς το παρόν έχουμε αναδίπλωση Κοντονή!

Προς το παρόν έχουμε αναδίπλωση Κοντονή!

Προς το παρόν έχουμε αναδίπλωση Κοντονή!

Ο Τάσος Νικολογιάννης στέκεται στα όσα έλεγε ο Κοντονής πριν λίγες ημέρες και δεν έγιναν για να αρχίσει και πάλι το κύπελλο και εκφράζει την δυσπιστία του, για την επόμενη ημέρα και το αν η κυβέρνηση έχει την επιθυμία να αντιμετωπίσει την διαφθορά, όταν κάνει ραντεβού μαζί της.

Δεν συμμερίζομαι, όλα αυτά τα πανηγύρια , που επικρατούν από κάποιους και από κόσμο, που βλέπει, ότι ο Κοντονής πέτυχε μία μεγάλη συμφωνία με την ΦΙΦΑ, που ουσιαστικά αποτελεί την αρχή του τέλους της διαφθοράς. Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα και τον Κοντονή να τον γράψει η ιστορία , ως τον Υφυπουργό Αθλητισμού , που «καθάρισε» το ποδόσφαιρο από την βρωμιά και συνέσφερε στην άνοδο του αθλήματος και του ανταγωνισμού.

Εγώ δεν είμαι με τους αισιόδοξους, αλλά με τους δύσπιστους. Και σήμερα που μιλάμε, σήμερα λέω και όχι αύριο, δεν βλέπω να έχει γίνει κάτι από αυτά, που είχε πει ο Κοντονής για να επαναρχίσει το κύπελλο.

Ωρυόταν τόσες ημέρες ο Κοντονής, ότι «Όσοι εμπλέκονται με κακουργηματικές πράξεις θα πρέπει να θέσουν τον εαυτό τους στο περιθώριο για ένα χρονικό διάστημα, αν αγαπάνε το ποδόσφαιρο όπως μας λένε. Μιλήσαμε συνολικά, όχι για ένα πρόσωπο. Θεωρούμε να φορτωθούν όλες οι αμαρτίες σε ένα πρόσωπο θα είναι λάθος.

Εμείς αποπροσωποποιούμε το πρόβλημα. Αυτή η κίνηση θα είναι ένα σήμα προς τη φίλαθλη κοινή γνώμη πως ένα καθεστώς που προκαλούσε την καχυποψία παύει να ισχύει. Δεν είναι πολύ ηθικό να φορτωθούν οι αμαρτίες πολλών στην πλάτη ενός κι εμένα δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα». Ο Κοντονής τόσο καιρό έλεγε, λοιπόν, ότι το κύπελλο δεν θα αρχίσει αν όλοι αυτοί που εμπλέκονται με κακουργηματικές πράξεις δεν αποχωρήσουν άμεσα από τις θέσεις τους.

Χθες, λοιπόν, ο Κοντονής τόνισε, ότι αρχίζει και πάλι το κύπελλο . Και ρωτάω . Εχει φύγει κανένας από αυτούς που έχουν διαλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο; Αποχώρησαν άμεσα από τις θέσεις τους; Όχι αν δεν κάνω λάθος. Απλά όχι όλοι , αλλά 7 θα κριθούν από μία επιτροπή δεοντολογίας μόλις εναρμονιστεί το καταστατικό.

Το πότε θα εναρμονιστεί το καταστατικό δεν έχει καθοριστεί χρονικά. Προς το παρόν μένουμε στο σήμερα. Και το σήμερα, λέει, ότι ο Κοντονής τόσο καιρό άλλα έλεγε, και άλλα έκανε. Αρχίζει και πάλι το κύπελλο χωρίς να απομακρυνθούν, όλοι όσοι εμπλέκονται σε κακουργηματικές πράξεις, ο Γκιρτζίκης και η παρέα του είναι εδώ , η ΚΕΔ είναι στην θέση της και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Ολες οι προυποθέσεις που έθετε ο Κοντονής για να αρχίσει και πάλι το κύπελλο ήταν λόγια.

Σήμερα που το κύπελλο αρχίζει όλοι είναι στις θέσεις τους. Σήμερα δεν υπάρχει καμία νίκη Κοντονή. Σήμερα υπάρχει μόνο αναδίπλωση Κοντονή. Και να πω και κάτι για να τελειώνουμε. Πόσες πιθανότητες δίνετε σε μία κυβέρνηση να πάει κόντρα στην διαφθορά, όταν καλεί σε συνάντηση στο Μαξίμου λίγες ημέρες πριν παράγοντα, στον οποίο έχει απαγορευτεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο;

Τα συμπέρασματα δικά σας. Συγγνώμη που σας το χαλάω (όσοι πιστεύετε ότι ο Κοντονής διέλυσε το σύστημα) αλλά εγώ με τον Κοντονή είμαι πολύ επιφυλακτικός. Μακάρι να με διαψεύσει...

Best of internet