ΠΑΟΚ: Freestyle Champion γένους θηλυκού

ΠΑΟΚ: Freestyle Champion γένους θηλυκού

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Freestyle Champion γένους θηλυκού

bet365

Το κλουβί του PAOK FC Official Store φιλοξένησε πολλούς διεκδικητές και εν τέλει απέκτησε νέο βασιλιά. Ή καλύτερα… βασίλισσα.

Είναι ένας διαγωνισμός που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και αυτή την φορά η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Παιδιά από όλη την πόλη ήρθαν στο PAOK FC Official Store, μπήκαν στο κλουβί και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους. Μεγάλη νικήτρια η 12χρονη Αντιγόνη Παπαδοπούλου, η οποία απέδειξε περίτρανα ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι αποκλειστικό ανδρικό προνόμιο. Η Αντιγόνη μπήκε στο κλουβί και πραγματοποίησε 209 τσαλιμάκια αφήνοντας τους παρευρισκόμενους εντυπωσιασμένους με την άνεση και το στυλ της. Από κοντά ο Μάριος Χρυσοβέργης, ο οποίος κατέκτησε την δεύτερη θέση, χάνοντας την πρωτιά για μόλις 16 χτυπήματα, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Νίκος Νίκος με 137 τσαλιμάκια. Ο κάτοχος… .ασημένιου μεταλλίου από τον προηγούμενο διαγωνισμό, Γιάννης Χρυσοστόμου, δεν κατάφερε να βελτιώσει την προηγούμενη επίδοση του, αλλά μπήκε στην πεντάδα φτάνοντας μέχρι την 4η θέση.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι πολλά παιδιά (μικρά και…μεγάλα) ήρθαν να δοκιμάσουν την τύχη τους εκτός συναγωνισμού, απλά για την χαρά του παιχνιδιού. Ανάμεσά τους και ο νικητής του προηγούμενου διαγωνισμού, Αναστάσιος Καρατζάς, ο οποίος έσπασε το κοντέρ, φτάνοντας τα 1.216 χτυπήματα!Αναλυτικά η λίστα των πέντε πρώτων της κατάταξης που κερδίζουν δώρα ΠΑΟΚ:1. Αντιγόνη Παπαδοπούλου, 12 ετών (209)

Μία επίσημη φανέλα ΠΑΟΚ με υπογραφή του αγαπημένου παίκτη της, ένα polo αποστολής και μια δερμάτινη μπάλα ΠΑΟΚ.2. Μάριος Χρυσοβέργης, 12 ετών (193)

Ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια και ένα fan set (καπέλο, κασκόλ, επιτραπέζιο ρολόι).3. Νίκος Νίκος, 13 ετών (137)

Μία επίσημη φανέλα ΠΑΟΚ και ένα fan set (καπέλο, κασκόλ, επιτραπέζιο ρολόι).4. Γιάννης Χρυσοστόμου, 14 ετών (95)

Μία Monopoly και ένα fan set (καπέλο, κασκόλ, επιτραπέζιο ρολόι).5. Γιώργος Κουτούπας, 13 ετών (75)

Ένα αθλητικό ρολόι ΠΑΟΚ και ένα fan set (καπέλο, κασκόλ, επιτραπέζιο ρολόι).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα