Μπρόκι: «Διαφορετική η δική μου Μίλαν»

Μπρόκι: «Διαφορετική η δική μου Μίλαν»

Κώστας Ζάλιαρης
Μπρόκι: «Διαφορετική η δική μου Μίλαν»

bet365

Στη δική του μεθοδολογία και το στυλ παιχνιδιού θέλει να μυήσει τους ποδοσφαιριστές της Μίλαν ο Κριστιάν Μπρόκι, τονίζοντας πως σίγουρα θα παρουσιάσει κάτι διαφορετικό, δίχως να προεξοφλήσει αν θα είναι καλύτερο από το έργο του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Ο νέος τεχνικός των «ροσονέρι», ανέλαβε μέχρι το φινάλε της σεζόν, σε μια είδους ... προαγωγή από τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

Το γεγονός πως ξέρει το «Milanello» και τον γνωρίζουν και οι ποδοσφαιριστές ευελπιστεί να τον βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει.

Μπορεί οι Βαυαροί να πήραν προβάδισμα, οι «αετοί» της Λισαβώνας όμως δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Μπενφίκα - Μπάγερν, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Θέλω να συνεχίσω τη δουλειά που ξέρω ότι έχουν κάνει οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Θα πρέπει να αναγνωριστεί στον Σίνισα και το επιτελείο του η προσπάθεια που έχει γίνει. Εγώ θα προσπαθήσω να μάθω στους παίκτες το δικό μου στυλ, το οποίο δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερο, σίγουρα πάντως θα είναι διαφορετικό. Είναι θετικό που με γνωρίζουν τα μέλη του ρόστερ λόγω της παρουσίας μου στη δεύτερη ομάδα. Θα ξεκινήσω τη δική μου δουλειά και εύχομαι να μάθουν γρήγορα οι ποδοσφαιριστές τι ακριβώς θέλω από αυτούς...» είπε στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ο Μπρόκι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα