Τι θα κάνει ο Ιβάν με το κύπελλο…

Τι θα κάνει ο Ιβάν με το κύπελλο…

bet365

Αγνωστη παραμένει η θέση και κυρίως η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη για την συμμετοχή ή όχι στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις και να πάρουν εγγράφως στα χέρια τους όλα όσα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ πολιτείας και ΕΠΟ-FIFA/UEFA. Μόλις αυτό συμβεί θα ενημερωθεί ο Ιβάν Σαββίδης για να πάρει την τελική απόφαση του γύρω από την συμμετοχή στον δεύτερο ημιτελικό.

Ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» είχε ζητήσει, με δηλώσεις του μετά τη διακοπή του πρώτου ημιτελικού με τον Ολυμπιακού, την παρουσία ξένων διαιτητών ως βασική προϋπόθεση για να «κατέβει» ο ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι εξελίξεις γύρω από την ΕΠΟ με φόντο το Grexit, σε μεγάλο βαθμό μπορεί να μην είναι αυτό που περίμεναν στη Μικράς Ασίας, γι’ αυτό άλλωστε έβγαζαν προς τα έξω μια δυσαρέσκεια το μεσημέρι της Τρίτης, αλλά υπάρχει μια σχετική ικανοποίηση για το ότι «κάτι ξεκίνησε να γίνεται στην ΕΠΟ», με τον ΠΑΟΚ να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Όπως είχε και στο θέμα των τηλεοπτικών με την στάση του στο Δ.Σ. της Τρίτης (12/4).

Στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ, μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά γνωρίζουν και λένε ότι «ίσως να μην είχε συμβεί τίποτα, αν δεν υπήρχε η διακοπή του ημιτελικού και η πρόθεση του Σαββίδη να μην κατεβάσει την ομάδα στο δεύτερο ματς, όλοι να περιμέναμε τις εκλογές του Οκτωβρίου στην ΕΠΟ».

Πάντως, απόφαση για την συμμετοχή ή όχι του ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου δεν υπάρχει, εκτός από μια σκέψη να κατεβάσει την ομάδα νέων Κ-20 ή Κ-17 (με τον… Γκαρσία προπονητή!) στον Πειραιά.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, με την κουβέντα να αφορά τις επενδύσεις του Έλληνα ομογενή επιχειρηματία (υπάρχει εδώ και μέρες έντονη δυσαρέσκεια στο περιβάλλον Σαββίδη για το θέμα της ΣΕΚΑΠ και την στάση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ) στη χώρα μας και το ποδόσφαιρο.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα