Πανόπουλος: «Συμφωνήσαμε όλοι για επαγγελματική διαιτησία και τηλεοπτικά» (vid)

Φώτης Καρακούσης
Πανόπουλος: «Συμφωνήσαμε όλοι για επαγγελματική διαιτησία και τηλεοπτικά» (vid)

bet365

Ο Χρήστος Πανόπουλος, τόνισε μετά το Δ.Σ. της Λίγκας πως όλοι συμφώνησαν για την ανακατανομή των τηλεοπτικών, αλλά και για την επαγγελματική διαιτησία.

Αισιόδοξος για την επόμενη μέρα, εμφανίστηκε ο Χρήστος Πανόπουλος αμέσως μετά το τέλος του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας. Ο ισχυρός άντρας της Ξάνθης, τόνισε πως όλες οι ομάδες συμφώνησαν για επαγγελματική διαιτησία και την ανακατανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ευχαριστώντας γι' αυτό τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υπάρχει μια θετική εξέλιξη στο θέμα των μεσαίων ομάδων. Έγιναν αποδεκτές οι προτάσεις για την ανακατανομή των εσόδων και όλοι συμφώνησαν σε έναν διαφορετικό τρόπο, υπέρ των μεσαίων ομάδων. Πρέπει να ευχαριστήσουμε εδώ τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που αποδέχθηκαν την πρόταση για να βοηθηθούν οι μεσαίες ΠΑΕ.

Όσον αφορά στο σχέδιο που προτείναμε συμφωνήσαμε όλοι ότι είναι η σωστή λύση και θα υπάρχει μια επιτροπή που θα συνεδριάσει την επόμενη Τρίτη για να κάνει κάποιες βελτιώσεις στην πρόταση και να τις προωθήσει στην ΕΠΟ. Εφόσον όλοι θέλουμε την επαγγελματική διαιτησία ελπίζουμε ότι και η ΕΠΟ θα σεβαστεί την πρόταση αυτή, έτσι ώστε αυτό το σχέδιο να υλοποιηθεί, γιατί είναι προς το γενικό καλό και ίσως αυτό να μας οδηγήσει όλοι μας να ασχοληθούμε λιγότερο με την ΕΠΟ. Εφόσον και η ΕΠΟ το ευλογήσει, όταν βγουν οι υποψηφιότητες για την νέα προεδρία της ΕΠΟ θα πάμε την ίδια πρόταση και ελπίζουμε και αυτοί να συμφωνήσουν την συνέχεια του πλάνου. Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε μαζί μας και τις τέσσερις μεγάλες ομάδες που έδειξαν μια πολύ θετική στάση στο να υλοποιηθούν οι προτάσεις».

Για την αποφυγή του Grexit: «Είναι πολύ σημαντικές οι εξελίξεις και ελπίζουμε να συνεχίσουν να είναι έτσι θετικές. Εάν υπάρχει Grexit καταλαβαίνετε ότι δεν ξέρω πως μπορούν να υλοποιηθούν οι προτάσεις που έχουν μέσα τους το οικονομικό στοιχείο. Θα τεθεί ζήτημα πώς σε ένα πληγωμένο ποδόσφαιρο θα μπορέσουν να γίνουν αυτά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα