Ψάχνει την ανατροπή η Ρεάλ

Gazzetta team
Ψάχνει την ανατροπή η Ρεάλ

bet365

Η Ρεάλ καλείται να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα με την Βόλφσμπουργκ, για να δώσει και φέτος το παρών στα ημιτελικά του Champions League, ενώ η Σίτι έχει μικρό προβάδισμα έναντι της Παρί μετά το 2-2 στο Παρίσι.

Η Ρεάλ καλείται να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου ματς, κάτι που στις τελευταίες 15 ανάλογες περιπτώσεις κατάφεραν μόνο οι Μπαρτσελόνα (2013) και Μάντσεστερ Γιουνάοτεντ (2013). Θα βρείτε την πρόκριση της Ρεάλ στο 1,80 και της Βόλφσμπουργκ στο 1,90 στη Sportingbet.gr.

Οι Μαδριλένοι μπορούν να πάρουν θάρρος από το γεγονός ότι δεν έχουν δεχθεί ακόμα γκολ φέτος στο «Μπερναμπέου» στο Champions League, με το N/G να πληρώνει 1,95, ενώ τα τελευταία 9 γκολ της βασίλισσας έχουν έρθει στο δεύτερο ημίχρονο. Θα βρείτε τον συνδυασμό ισοπαλία (ημίχρονο) / Ρεάλ (τελικό) στο 4,60, ενώ το να μην σκοράρουν οι γηπεδούχοι και στα δύο ημίχρονα 2,40 και να δούμε περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο στο 1,95. Τέλος, στα 3 τελευταία ματς της Ρεάλ στη διοργάνωση είχαμε under, που θα το βρείτε στο 3,50, ενώ το να σκοράρει το πρώτο γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 3,20.

Μεγάλο ματς έχουμε και στο Μάντσεστερ, όπου η Σίτι υποδέχεται την Παρί στη ρεβάνς του 2-2 στο Παρίσι. Οι Γάλλοι κατάφεραν να προκριθούν και τις 3 τελευταίες φορές απέναντι σε Αγγλους, επιλογή που πληρώνει 2,10. Από εκεί και πέρα, στα 7 από τα 9 τελευταία ματς της Σίτι στη διοργάνωση είχαμε over, που θα το βρείτε στο 1,571, ενώ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει βρει δίχτυα στα 5 τελευταία ματς στο Champions League. Να σκοράρει και πάλι οποιαδήποτε στιγμή πληρώνει 1,85.

Οι πολίτες έχουν μόλις 1 νίκη στα 7 ματς, που έχουν δώσει στα νοκ άουτ. Το διπλό πληρώνει 2,30, ενώ να σπάσουν την αρνητική παράδοση οι γηπεδούχοι 2,85. Τέλος, σε όλα τα ματς της Παρί στα πλέι οφ είχαμε λιγότερες από 5,5 κίτρινες κάρτες, επιλογή που θα βρείτε στο 1,85 στη Sportingbet.gr.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα