Ταξιδεύει στην Αυστρία για Γκόργκον η ΑΕΚ

Ταξιδεύει στην Αυστρία για Γκόργκον η ΑΕΚ

Gazzetta team
Ταξιδεύει στην Αυστρία για Γκόργκον η ΑΕΚ

bet365

Στην Αυστρία, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον 27χρονο εξτρέμ της Αούστρια Βιέννης, Αλεξάντερ Γκόργκον, στο ντέρμπι με τη Ραπίντ αναμένεται να βρεθούν Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο.

Ταξίδι στην Αυστρία, έτσι ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά τον εξτρέμ της Αούστρια Βιέννης, Αλεξάντερ Γκόργκον, στο τοπικό ντέρμπι του Σαββατοκύριακου απέναντι στη Ραπίντ, αναμένεται να πραγματοποιήσουν οι Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο 27χρονος Αυστριακός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της «Ένωσης», το συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι και οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» θέλουν να τον παρακολουθήσουν και από κοντά, με το ντέρμπι απέναντι στην Ραπίντ να αποτελεί ιδανική ευκαιρία.

Ο Γκόργκον αυτή τη στιγμή μετρά 13 τέρματα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερς, είναι προϊόν των ακαδημιών της Αούστρια και μέχρι στιγμής δεν έχει αγωνιστεί μακριά από την πατρίδα του.

Παράλληλα, την Παρασκευή (15/4) οι Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο αναμένεται να βρεθούν στην Πολωνία, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον Μάριους Στεπίνσκι της Ρουχ Χουρζόφ, αλλά και να έχουν επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας του, καθώς η περίπτωση του 20χρονου φορ συνεχίζει να απασχολεί την ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα