Ξενάγηση και προπόνηση στο Κατάρ για την ακαδημία του Ολυμπιακού

Ξενάγηση και προπόνηση στο Κατάρ για την ακαδημία του Ολυμπιακού

Gazzetta team
Ξενάγηση και προπόνηση στο Κατάρ για την ακαδημία του Ολυμπιακού

bet365

Η ακαδημία του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Κατάρ και τη Δευτέρα (11/4) η «ερυθρόλευκη» αποστολή είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της «Aspire» και στη συνέχεια να πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση.

Έπειτα από μισή ημέρα ξεκούρασης, η αποστολή της ακαδημίας του Ολυμπιακού που βρίσκεται στο Κατάρ από την Κυριακή (10/4), αποδεχόμενη την πρόσκληση της «Aspire Academy» είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της «Aspire» στη Ντόχα, ενώ στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν και την πρώτη τους προπόνηση.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Μάντσεστερ Σίτι - Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρει και το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ημέρα ξενάγησης αλλά και εκπαίδευσης στη Ντόχα ήταν η Δευτέρα για την Ακαδημία του Ολυμπιακού. Οι ομάδες Κ-13, Κ-14, Κ-15 της Ακαδημίας μας είναι από το βράδυ της Κυριακής στο Κατάρ αφού αποδέχτηκαν την πρόσκληση της "Aspire Academy" και μετά από μισή ημέρα ξεκούρασης την Δευτέρα είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σ' ένα μέρος των εγκαταστάσεων της "Aspire", να συναντήσουν τις άλλες ομάδες (Ζενίτ, Aspire), να προπονηθούν αλλά και να παρακολουθήσουν τους φιλικούς αγώνες της Ζενίτ με την Aspire. Στη Ντόχα όπως είναι φυσικό έχει αρκετή ζέστη αλλά αυτό δεν πτοεί τους νεαρούς άσους του Ολυμπιακού που περιμένουν πως και πως την Τρίτη να δώσουν τα πρώτα τους φιλικά παιχνίδια με αντίπαλο τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Η αποστολή διαμένει σε ξενοδοχείο στην "Aspire zone" και η άφιξη της έχει σημάνει... συναγερμό στους Έλληνες που διαμένουν μόνιμα στην Ντόχα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα