Θυμήθηκε το τρεμπλ με την Ίντερ ο Καμπιάσο (vid)

Gazzetta team
Θυμήθηκε το τρεμπλ με την Ίντερ ο Καμπιάσο (vid)

bet365

Την εκπληκτική πορεία της Ίντερ του Ζοσέ Μουρίνιο, της οποίας βασικό στέλεχος ήταν και ο ίδιος, μέχρι την κατάκτηση του τρεμπλ, θυμήθηκε ο Εστεμπάν Καμπιάσο.

Σε μία καριέρα γεμάτη από τίτλους και διακρίσεις για τον Εστεμπάν Κμαπιάσο, αναμφισβήτητα μία από τις σημαντικότερες, αν όχι η σημαντικότερη στιγμή της τεράστιας πορείας του, μπορεί να θεωρηθεί το τρεμπλ με την Ίντερ τη σεζόν 2009-10.

Οι «νερατζούρι» υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο και με τον Αργεντινό μέσο να αποτελεί σημαντικό τους «γρανάζι» σάρωσαν τα πάντα, κατακτώντας το νταμπλ στην Ιταλία, αλλά και το Champions League, με τον 35χρονο πλέον άσο του Ολυμπιακού να θυμάται στιγμές από την τρομερή πορεία της Ίντερ εκείνη τη χρονιά.

"I trionfi più belli sono quelli del Triplete, tutti ricordano la notte di Madrid. Ma forse quelli più importanti, da dove siamo partiti per costruire un ciclo, sono stati i primi". Esteban "Cuchu" Cambiasso ripercorre le tappe della sua carriera, questa sera alle 21 su Inter Channel"The greatest triumphs were the Treble trophies we won - everyone remembers that night in Madrid. But I think the most important trophies were the first ones: that's when we started our successful cycle". Esteban Cambiasso looks back on his career, tonight at 21:00 CET on Inter Channel

Posted by F.C. Internazionale Milano on Monday, 11 April 2016

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα