Πάρντο: «Τα δίνω όλα για την φανέλα και τον Ολυμπιακό»!

Πάρντο: «Τα δίνω όλα για την φανέλα και τον Ολυμπιακό»!

Δημήτρης Τομαράς
Πάρντο: «Τα δίνω όλα για την φανέλα και τον Ολυμπιακό»!

bet365

Ο Φελίπε Πάρντο τόνισε πως θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα στην φιέστα με σημαία Κολομβίας και πως πάντα τα δίνει όλα για τον Ολυμπιακό.
Σε συνέντευξή του σε ραδιόφωνο της χώρας του ο διεθνής άσος τόνισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος για το γκολ και με το πως πάνε τα πράγματα εδώ. Δεν ξεκίνησα βασικός αλλά όταν μπήκα κατάφερα να έχω μια καλή παρουσία και με τη βοήθεια του Θεού να σκοράρω. Ήταν μία σεζόν πολύ καλή. Είμαστε χαρούμενοι γιατί κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Εδώ στην Ελλάδα καταφέραμε να σπάσουμε ένα ρεκόρ, γιατί ξεπεράσαμε την καλύτερη συγκέντρωση βαθμών του παρελθόντος. Η ομάδα είναι δυνατή και πολύ καλή και τα κάνει όλα εξαιρετικά.
Είμαστε ήδη πρωταθλητές. Είμαστε μια ομάδα που τα δίνει όλα για τη νίκη και θυσιάζει τα πάντα για να το πετύχει. Έμεινα εκτός για έναν μήνα με τραυματισμό. Επέστρεψα με όρεξη. Ξεκίνησα να πετυχαίνω γκολ. Μετά τον τραυματισμό μου μπόρεσα να σκοράρω και είναι καλό γιατί μου δίνει αυτοπεποίθηση και όρεξη να συνεχίσω. Τα δίνω όλα για την φανέλα και τον σύλλογο και αυτό είναι καλό. Μένει μόνο ένα ματς και θέλω να σκοράρω και σε αυτό και να το γιορτάσω με τους οπαδούς.
Είμαι χαρούμενος που είμαι πρωταθλητής. Θέλω να το πανηγυρίσω με την σημαία της Κολομβίας. Έπαιξα στην Ευρώπη και με τα χρώματα της χώρας μου. Αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί πολύ, αφού το επίπεδο στην Κολομβία είναι υψηλό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα