ΠΑΟΚ: Ταξίδι στην Πόλη και επαφές με μάνατζερ

ΠΑΟΚ: Ταξίδι στην Πόλη και επαφές με μάνατζερ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr ο Λούμπος Μίχελ ετοιμάζει για ένα νέο μεταγραφικό ταξίδι, με την Κωνσταντινούπολη να είναι μέσα στις πόλεις που θα επισκεφθεί. Ενώ αναμένεται να έχει συναντήσεις και με εκπροσώπους  παικτών που είναι στο ρόστερ της ομάδας.  

ΠΑΟΚ: Ταξίδι στην Πόλη και επαφές με μάνατζερ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοιμάζει βαλίτσες και πάλι για το εξωτερικό, προκειμένου να συνεχίσει τις αναζητήσεις του για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Ο Λούμπος Μίχελ την προηγούμενη εβδομάδα ήταν εκτός Θεσσαλονίκης φτάνοντας μέχρι και την Πορτογαλία για να συλλέξει πληροφορίες για παίκτες που έχουν προταθεί. Το νέο ταξίδι αναμένεται να γίνει πιθανότατα με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος με τον Σλοβάκο παράγοντα του Δικεφάλου να επισκέπτεται και την Κωνσταντινούπολη. Ο Μίχελ θεωρεί πως στην Τουρκία υπάρχουν πολλοί και καλοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Άλλωστε και ως παράγοντας της Σαχτάρ είχε ταξιδέψει αρκετές φορές στην γειτονική χώρα για παίκτες.    

Ένα ακόμα θέμα που απασχολεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ είναι με το υπάρχον ρόστερ. Με εντολή του, ζητήθηκε από τους μάνατζερ να στείλουν ένα email με τους ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούν. Στόχος του Μίχελ είναι να ξεκινήσει ένα πρώτο γύρο επαφών προκειμένου να σχηματίσει μια άποψη για τις απαιτήσεις που πιθανόν να εγείρουν από συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι ή την επόμενη χρονιά.  Μεγάλο ενδιαφέρον θα υπάρξει όταν ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ βρεθεί με τον μάνατζερ των Σκόνδρα, Κωνσταντινίδη, Γιάννη Ευαγγελόπουλο. Ο τελευταίος εκπροσωπεί τον Τάσο Μπακασέτα, με τον ΠΑΟΚ να παραμένει ενεργός στην διεκδίκησή του και να ετοιμάζεται να κουβεντιάσει με την πλευρά του παίκτη για πρώτη φορά. 

Best of internet