Επαγγελματικό συμβόλαιο ο Παυλίδης στην Μπόχουμ

Gazzetta team
Επαγγελματικό συμβόλαιο ο Παυλίδης στην Μπόχουμ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Μπούχουμ, υπέγραψε σε ηλικία 17 ετών ο Βαγγέλης Παυλίδης...

Μετά τον Σάββα Μούργο και την Άρσεναλ, ακόμη ένας Έλληνας πιτσιρικάς που αγωνίζεται στο εξωτερικό επιβραβεύεται από την ομάδα του.

Αυτός είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Μπόχουμ.

Η είδηση αυτή, δεν έμεινε ασχολίαστοι από τους «Μπέμπηδες 2000» που ήταν η τελευταία του ομάδα πριν αναχωρήσει για την Γερμανία.

«Και επίσημα επαγγελματίας ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Γερμανική VfL Bochum 1848 υπέγραψε ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Παρευρέθηκαν οι γονείς του και οι εκπρόσωποι του.

Η Ακαδημία ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 2000 εύχεται στο παιδί της το οποίο το είχε στην αγκαλιά της από πέντε ετών να έχει υγειά, τύχη και μια σταδιοδρομία η οποία με την σειρά της θα φέρει παραπάνω όνειρα και στόχους.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα