Ήττα χωρίς επιπτώσεις και η γιορτή με τον Ατρόμητο

Θοδωρής Βασίλης
Ήττα χωρίς επιπτώσεις και η γιορτή με τον Ατρόμητο

bet365

Ο Θοδωρής Βασίλης γράφει για την ανώδυνη ήττα του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ κι ετοιμάζεται για την αποθέωση την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε με 2-0 από την ΑΕΚ σε ένα ματς που υπό άλλες συνθήκες θα αποτελούσε ευκαιρία για ένα σπουδαίο θρίαμβο. Η αλήθεια είναι ότι όταν πετυχαίνεις και με το παραπάνω τους στόχους σου στη συνέχεια ακολουθεί μια χαλάρωση, αδειάζεις μέσα σου όταν έχεις συνειδητοποιήσει αυτό που κατάφερες δεν συγκρίνεται με τίποτα.

Κάπως έτσι και οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη έχοντας πετύχει το ακατόρθωτο δύο αγωνιστικές πριν το τέλος να μπουν στην πεντάδα μπήκαν στο ΟΑΚΑ χαλαροί ενώ και το γεγονός ότι τα νέα ήταν άσχημα για την άδεια του συλλόγου συντέλεσαν ώστε ο Ιστορικός να μην εμφανίσει το πρόσωπο που έχει συνηθίσει.

Για το ματς δεν υπάρχουν πολλά λόγια να ειπωθούν. Η ΑΕΚ είχε κίνητρο λόγω των άσχημων τελευταίων εμφανίσεων ενώ ο Πανιώνιος βρέθηκε σε κακή ημέρα ήταν χαλαρός και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξε τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν ως ομάδα.

Η ήττα ήρθε φυσιολογικά σε ένα ματς πάντως που αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές και υπήρχε κίνητρο, θα ήταν η τέλεια ευκαιρία για σπουδαίο διπλό, αν σκεφτεί κανείς το γεγονός ότι η ΑΕΚ αγωνίστηκε για 67 λεπτά χωρίς εξτρέμ και με τρία δεκάρια. Η ήττα αυτή όμως δεν μπορεί να σβήσει με τίποτα την καταπληκτική πορεία της ομάδας και πλέον το ματς την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο θα πρέπει να είναι γεμάτο για να αποθεώσει αυτά τα παιδιά-ανεξάρτητα το τι θα γίνει με την άδεια, έφεραν ξανά τον Ιστορικό στην θέση που του αρμόζει.

ΥΓ. Για το θέμα της άδειας θα τα πούμε μετά την εκδίκαση της έφεσης στην δευτεροβάθμια επιτροπή. Πάντως, στα πηγαδάκια μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα οι άνθρωποι του Πανιωνίου εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι θα δικαιωθούν και η ομάδα θα παίξει στην Ευρώπη.

ΥΓ1. Η πιο όμορφη εικόνα από το χθεσινό ματς ήταν η κοινή φωτογραφία του Γκουστάβο Πογιέτ με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στο τέλος του αγώνα δείχνοντας και οι δύο την αθλητική τους παιδεία. Μια παιδεία που δεν συνάδει με αυτή στις εξέδρες όπου παιδάκια 6-7 χρονών που είχαν το δικαίωμα να δουν το ματς κόσμησαν με ακατονόμαστες εκφράσεις τόσο τον Πανιώνιο όσο και τους υπόλοιπους αντιπάλους της Ένωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα