Λουτσέσκου: «Έχουμε πετάξει έτσι πολλούς βαθμούς»

Δημήτρης Τομαράς
Λουτσέσκου: «Έχουμε πετάξει έτσι πολλούς βαθμούς»

bet365

Την έκδηλη απογοήτευσή του για το 1-1 με τη Βέροια εξέφρασε μετά το ματς ο τεχνικός της ομάδας της Ξάνθης, Ράζβαν Λουτσέσκου.
Ο Ρουμάνος τεχνικός υποστήριξε: «Είναι ένα περίεργο σενάριο για εμάς. Κάτι που συνέβη φέτος πολλές φορές. Απέμεναν 30 δευτερόλεπτα για να πάρουμε τη νίκη και είχαμε να διαχειριστούμε ένα... χτύπημα. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά στο τέλος ήρθαμε ισόπαλοι και αυτό πρέπει να το αποδεχθούμε. Πετάξαμε πολλούς βαθμούς φέτος με κατά αυτό τον τρόπο.
Αυτό συμβαίνει όταν έχεις την ευκαιρία να... καθαρίσεις κάποια ματς και δεν το κάνεις. Προηγηθήκαμε στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Η Βέροια κέρδισε κάποιες μπάλες και άσκησε πίεση στην περιοχή μας. Στο τέλος προσπαθήσαμε στις κόντρα επιθέσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Και όταν δεν σκοράρεις, είναι επόμενο να δεχθείς το γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα