Ουζουνίδης: «Χαλαροί και σε κακή μέρα»

Ουζουνίδης: «Χαλαροί και σε κακή μέρα»

Ουζουνίδης: «Χαλαροί και σε κακή μέρα»

Τους λόγους της ήττας του Πανιωνίου από την ΑΕΚ εξήγησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου. 

Ο προπονητής των Κυανέρυθρων στάθηκε στη χαλάρωση από την στιγμή που επιτεύχθηκε ο στόχος και στην κακή μέρα στην οποία βρέθηκαν πολλοί από τους παίκτες του. 

Αναλυτικά όσα είπε.

«Κάναμε κακό παιχνίδι. Μπορώ να το δικαιολογήσω επειδή όταν πετυχαίνεις τον στόχο υπάρχει χαλάρωση. Το δικό μας στοιχείο είναι η ομάδα, η ομαδική δουλειά και σήμερα δεν υπήρξε. Μπορούσαμε να δεχθούμε γκολ νωρίτερα αλλά τελικά το δεχθήκαμε όταν δεν έδειχνε πιθανό κάτι τέτοιο. Ηταν ένα μάθημα αυτό για εμάς, ομάδες όπως η ΑΕΚ μπορούν να σε τιμωρήσουν. Πρέπει να καταλάβουμε, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με την αδειοδότηση, ότι το πρωτάθλημα δεν τελείωσε και πρέπει να δείξουμε τη γνωστή μας εικόνα ως το τέλος. 

Σίγουρα επηρεαστήκαμε από την απόφαση για την αδειοδότηση όπως και από το γεγονός ότι πετύχαμε τον στόχο μας. Για αυτό, βέβαια, υπάρχει και δική μου ευθύνη, μην τα ρίχνουμε όλα στους παίκτες. Δεν ήμασταν καλοί σήμερα, είχαμε πολλούς σε κακή μέρα και όταν παίζεις με την ΑΕΚ και έχεις πολλούς σε κακή μέρα, δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα. Περίμενα ότι θα υπάρχει μια χαλάρωση αλλά όχι να έχουμε τόσους παίκτες σε κακή μέρα».

Best of internet