Καραπαπάς στο gazzetta.gr: «Ουδέν σχόλιον»

Καραπαπάς στο gazzetta.gr: «Ουδέν σχόλιον»

Καραπαπάς στο gazzetta.gr: «Ουδέν σχόλιον»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Κώστας Καραπαπάς δεν θέλησε να σχολιάσει στο gazzetta.gr τα δημοσιεύματα που θέλουν την Κυβέρνηση να κάλεσε στο Μαξίμου τόσο τον Βαγγέλη Μαρινάκη όσο και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Σύμφωνα με την «Goal», οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Δημήτρης Μελισσανίδης κλήθηκαν στο Μαξίμου, την Παρασκευή (8/4), με το ενδεχόμενο του Grexit να είναι ορατό.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Κώστα Καραπαπά, ο οποίος απάντησε για το θέμα: «Ουδέν σχόλιο».

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πάντως, είναι ολοφάνερο πως ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην υπάρχει όξυνση των πνευμάτων. 

Τρανό παράδειγμα αυτού αποτελεί κι η δήλωση του κ. Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος αφού ξεκαθάρισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι μάλιστα έτοιμοι να αναλάβουν το κόσμος ενός ενδεχόμενου Grexit, στη συνέχεια τόνισε: 

«Αν η λύση για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου προς κάθε κατεύθυνση και ο τρόπος για να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο είναι το GREXIT, τότε ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ GREXIT».

 

Best of internet