Μέχρι που... πληρώνει ο Τουρέ για να φύγει

Μέχρι που... πληρώνει ο Τουρέ για να φύγει

Κώστας Ζάλιαρης
Μέχρι που... πληρώνει ο Τουρέ για να φύγει

bet365

Δύο επιλογές δίνει η πλευρά του Γιάγια Τουρέ στη Μάντσεστερ Σίτι ώστε να μπει τέλος στη συνεργασία τους το φετινό καλοκαίρι, με τον Ιβοριανό να είναι διατεθειμένος ακόμα και να πληρώσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ο εκπρόσωπος του υψηλόσωμου χαφ, Ντιμίτρι Σέλουκ, ισχυρίζεται πως οι «πολίτες» έχουν αθετήσει συγκεκριμένους όρους της συμφωνίας τους, κυρίως για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα έπρεπε να υπάρξουν συζητήσεις για νέο συμβόλαιο, εφόσον ο σύλλογος ήθελε να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή.

Η πλευρά του Τουρέ έχει καταλάβει πως εκείνος δεν πρόκειται να είναι στα πλάνα του Πεπ Γκουαρντιόλα για την επόμενη σεζόν κι έτσι, δίνει δύο επιλογές στους διοικούντες τη Σίτι.

Είτε θα λύσουν τη συνεργασία τους όμορφα κι ωραία, με την ομάδα να δίνει το ελεύθερο στον ποδοσφαιριστή να φύγει δίχως αντίτιμο, είτε αυτός θα καταβάλει ένα ποσό ως αποζημίωση στον σύλλογο, μικρότερο των 10 εκατομμυρίων, ώστε να εξαγοράσει το συμβόλαιό του.

Αυτή τη στιγμή, ο Γιάγια Τουρέ λαμβάνει περίπου 15 εκατομμύρια το χρόνο και φέρεται να μην έχει πρόβλημα να διαθέσει ένα κομμάτι των χρημάτων που έχει στον τραπεζικό του λογαριασμό ώστε να μείνει ελεύθερος και να βρει άλλη ομάδα το καλοκαίρι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα